Nabíječka a startovací zdroj GYS NOMAD POWER 15

Ideální nabíjecí zařízení na cesty. NOMAD POWER 15 je externí havarijní zdroj, který může dobít všechna vaše elektrická mobilní zařízení - telefony, tablety, fotoaparáty. Malý, ale výkonný přístroj s akumulátorem pro pomocné startování vozidel 12 V proudem až 600 A, s výstupy 5,0 V / 12V / 19 V pro nabíjení elektronických přístrojů a LED svítilnou.

NOMAD 15 funguje jako záložní zdroj energie a pomocné startovací zařízení, takže baterie jako klasická nabíječka nenabíjí, pouze bateriím pomůže při vybití, tak aby se nastartovaly a baterie se poté dobíjí jízdou. NOMAD 15 je pomocný startovací zdroj (booster) 12 V pro osobní automobily s benzinovými i dieselovými motory (do objemu 4l), motocykly, čtyřkolky, zahradní traktory, sekačky apod. Lithiová baterie představuje výjimečný poměr výkon / velikost. Nabíječka má kompaktní rozměry a integrovanou svítilnu ( 2 LED) se 3 osvětlovacími režimy. Nabíjí síťovou nabíječkou 230 V nebo připojením do zásuvky zapalovače cigaret vozidla cca 5 hodin.

  Nabíječka má startovací funkci boost, díky které začíná nabíjet lehká vozidla s 12V vybitým akumulátorem (kapalinu, gel, AGM start / stop) během několika sekund. Při plně nabité baterii boosteru až 15 startování. Nabíječka má USB výstup 5,0 V/2 A pro nabíjení smartphonů, tabletů, navigací atd., PC-připojení 19 V/3,5 A a 8 konektorů pro nabíjení většiny notebooků a připojení 12 V/12 A pro napájení všech 12 V spotřebičů (lednička, televize, ventilátor apod.) např. při campingu. Výhodou této nabíječky je také mechanická odolnost proti otřesům, nárazům apod., provozní spolehlivost.   Inteligentní start chrání přívodní kabel současně akumulátor a palubní elektroniku a zahrnuje v sobě anti jiskra technologii, ochranu proti zkratu a ochranu proti přepólování.   Technické parametry:

Rozměry ( š x d x v ): 16,5 x 8 x 3,8 cm
Hmotnost: 0,476 kg
Startovací proud špičkový: 600 A
Kapacita vnitřních baterií: 5 Ah
Napětí autobaterie: 12 V
Startovací proud: 300 A
Pojízdné: NE