Microprocesorová nabíječka Pulse 50 EVO Telwin

Microprocesorová pulsní nabíječka Pulse 50 EVO Telwin, 12-24 V s funkcí desulfatizace autobaterie, nabíjí automaticky všechny druhy autobaterií, podpora při startu

Elektronicky, microprocesorem řízená automatická pulsní nabíječka pro celkovou údržbu baterií WET, GEL, AGM, SPIRAL MF (motocyklové baterie, speciální baterie pro práci v náklonu - výrobce OPTIMA - Johnson Controls), START - STOP baterie  12/24V. Zcela nový pulsní nabíjecí generátor zaručuje lepší výkon nabíjení o 50 % více než u tradiční nabíječek.

Nabíjení je rozloženo do osmi fází.

Pulse 50 má tyto funkce:

  • Automatické nabíjení a údržbu baterií s PULSE TRONIC
  • Nabíjecí režim regenerace sulfatované baterie kdy jsou desky baterie potaženy síranovým povlakem a baterie je nepoužitelná, nebo nabíjení velmi vybité baterie
  • Pro udržování baterií vystavených vozidel v autosalonech. Pulse 30, 50 je vyroben v nehořlavému provedení, má ochrana proti zkratu, přepólování, přepětí na vstupu a proti připojení vadné, zkratované baterie.
  • Podpora při startu

Nabíjecí režimy:

  • Automatický režim: nabíječka provede automatickou volbu proudu podle s kapacity baterie s průběžným monitorováním nabíjecího procesu. Nabíjecí proces je možný i úplně vybité baterie na napětí 2 V.