GEKO Invertorový usměrňovač se startem 12-24V 300A

Invertorový usměrňovač se startem 12-24V 300A - GEKO G80050.

Invertorový usměrňovač 12V / 24V se startováním 300A. Určeno pro nabíjení a podporu startování vozů vybavených bateriemi o kapacitě 50 - 400Ah a napětí 12V / 24V. Inteligentní startovací funkce dodává větší proud potřebný k nastartování motoru pouze po otočení klíčku ve spínací skříňce. Invertorový usměrňovač na rozdíl od tradičních transformátorových usměrňovačů se spouštěním automaticky volí zapínací proud, díky čemuž je bezpečný pro baterie. Má extrémně snadno ovladatelný ovládací panel s přehledným displejem, potenciometrem a LED diodami signalizujícími aktuálně zvolený provozní režim. O efektivní chod usměrňovače se starají nejkvalitnější integrované obvody vybavené účinným chladicím systémem tvořeným velkými chladiči a ventilátorem umístěným v zadní části pouzdra, který efektivně odvádí teplý vzduch z vnitřku zařízení.

Výhody:

  • Vyrobeno z vysoce kvalitních integrovaných obvodů.
  • Určeno pro nabíjení a podporu startování v benzinových a naftových vozech s baterií o kapacitě 50-400Ah a napětí 12V / 24V.
  • Extrémně snadno ovladatelný ovládací panel s přehledným displejem, tlačítky pro posun provozního režimu a potenciometrem pracujícím v rozsahu 5-40A.
  • Inteligentní režim podpory startování, který sám volí optimální startovací proud, proud je dodáván až po otočení klíčku ve spínací skříňce.
  • Učinný chladicí systém skládající se z velkých chladičů a ventilátoru umístěného v zadní části krytu, který účinně odvádí teplo.
  • Pohodlná skládací rukojeť pro přenášení nabíječky.

Technické parametry:
Napájecí napětí: 230V 50Hz / 7A
Výstupní napětí: 12V / 24V
Výstupní proud: 5 - 40A
Kapacita podporovaných baterií: 50 - 400Ah
Stupeň ochrany: IP20
Třída izolace: I.