Benzínová sekačka s pojezdem VeGA 46 HWB 5in1

Zahradní benzínová sekačka VeGA 46 HWB s pojezdem vyniká ve vyšší střední třídě sekaček svým kvalitním zpracováním, výbavou a stejně tak i designem. Sekačka VeGA 46 HWB je univerzální sekačka s vysokou kapacitou sekání a je určena na středně velké travnaté plochy. Zahradní sekačka VeGA je vybavena robustním ocelovým skeletem se záběrem sečení 46 cm.


Tato sekačka je poháněna novým čtyřtaktním motorem Briggs&Stratton série 500e OHV. Velkou předností této sekačky je variabilnost použití 5 in 1, což znamená, že s pojezdem umí sbírat posekanou trávu do košemulčuje, a nebo může vyhazovat trávu bočním deflektorem i zadním deflektorem ven. Tyto poslední funkce se používají převážně na přerostlou trávu.  Velká zadní pojezdová kola i přední kola jsou uložena v oboustraných kuličkových ložiscích, centrální nastavení výšky sečení je u značky VeGA také samozřejmostí. 


Technické parametry:

Vlastní pojezd: ANO
Typ motoru: B&S 500E series OHV, 4-takt, 4,5 PS
Startování: Ruční, tahací startér
Max. výkon motoru *: 3600 rpm, 4,5 PS
Výkon motoru **: 3060 rpm 4 PS
Objem nádrže: 1,5 l
Nastavení výšky: 25-80 mm, centrální
Šířka sečení: 460 mm
Objem koše: 70 l
Podvozek: Kvalitní ocel
Kuličková ložiska: ANO
Mulčování: ANO
Výhoz bokem: ANO
Zadní výhoz: ANO
Rychlost pojezdu: 4,0 km/h
Velikost kol: přední/zadní 180/255 mm
Hmotnost: 30 kg

 

Sekačku lze také velmi dobře uskladnit, snadně vyměnit nůž a také sekačku po práci vyčistit. Velmi snadná je také výměna nože a servisování. Sekačku lze otočit a postavit, tímto se velice snadno dostanete na spodní část žacího ústrojí, uložení náprav a převodovku.