Aku hřebíkovačka DeWalt DCN692N18V XR Li-Ion bez baterie DeWALT

Aku hřebíkovačka DeWalt představuje revoluční nástroj v oblasti stavebního nářadí, který kombinuje sílu, efektivitu a pohodlí. Díky svému modernímu designu a vyspělé technologii poskytuje uživatelům prvotřídní zážitek při práci.

Klíčové vlastnosti:

  1. Dvourychlostní a bezuhlíková technologie: Hřebíkovačka je vybavena dvourychlostním rámovým systémem, což umožňuje uživatelům volit mezi dvěma výkonovými úrovněmi podle délky hřebíků, které potřebují zastřelit. Bezdrtový motor navíc zajišťuje dlouhodobý a stabilní výkon.

  2. Optimalizace pro různé délky hřebíků: Díky možnosti volby mezi dvěma rychlostmi je tento nástroj ideální pro střelbu všech délek hřebíků, od nejkratších až po 90 mm do měkkého dřeva a 63 mm do tvrdého dřeva.

  3. Vysoká kapacita a dlouhá doba provozu: 5.0Ah XR Li-Ion akumulátory nabízejí vysokou kapacitu a dlouhodobý provoz. Navíc lze tyto akumulátory využívat i pro další nářadí z řady DeWALT 18V, což umožňuje větší flexibilitu a šetří náklady na akumulátory.

  4. Bezúdržbový a ekonomický provoz: Absence hnacího plynu nejen snižuje provozní náklady, ale také zjednodušuje údržbu. Minimální požadavky na čištění zaručují, že nástroj bude vždy připraven k práci bez zbytečných průtahů.

  5. Bezpečnost a pohodlí: Hřebíkovačka je navržena tak, aby maximalizovala pohodlí a bezpečnost uživatele. Prvotřídní vibrace a zvuk minimalizují nepříjemné pocity při práci, zatímco ergonomický design a reverzibilní oboustranný háček na opasek zvyšují mobilitu a všestrannost nástroje na staveništi.

Standardní vybavení:

  • Dodávané bez baterie a nabíječky
  • Oboustranný háček na opasek
  • neznačkující hrot
  • Dodávané v kartonu

Technické parametry:

napětí akumulátoru 18 V
hmotnost 4,1 kg
Délka 345 mm
Délka hřebíku 50 - 90 mm
kapacita akumulátoru bez akumulátoru
kapacita zásobníku až 55 hřebíků
distribuce CZ
režim nastřelování rázový a sekvenční
Šířka 125 mm
Typ akumulátoru XR Li-Ion
úhel zásobníku 30 - 34 °
výška 338 mm
průměr hřebíku 2,8 - 3,3 mm
model DCN692N

Podmínky pro získání záruky 3 roky.

http://www.dewalt.cz/3/