Aku hřebíkovačka do betonu bez aku 18V DeWALT DCN890N

Aku hřebíkovačka do betonu bez aku 18V DeWALT DCN890N se sekvenčním režimem a možností optimalizace nastřelování. Nastřelovací pistole 18 V XR Li-Ion s 2 pracovními rychlostmi disponuje technologií BEZUHLÍKOVÉHO motoru a má tři pracovní rychlosti - nebo úrovně výkonu - optimalizace nastřelovací pistole pro nastřelování hřebíků všech velikostí.

Sekvenční provozní režim umožňuje přesné umístění a rázový provozní režim poskytuje uživateli vysokou pracovní rychlost. Výhoda delší provozní doby, rychlejší příprava na nastřelení, méně zpětných rázů a větší odolnost při nastřelování krátkých hřebíků. Mechanický pohon, na rozdíl od pohonu plynem, nabízí stálý výkon při teplotách v rozmezí od -20 do 50 °C a minimální nároky na čištění a údržbu.

Lepší viditelnost a odolnost s ochranou před poškozením povrchu díky použití kontaktnímu hrotu zabraňujícímu poškození. Odstranění zablokování bez použití jiného nářadí minimalizuje doby prostojů. Nejlepší hodnoty týkající se vibrací a hlučnosti v této třídě nářadí nabízí vynikající ochranu uživatele. Univerzální úhel zásobníku 30 – 34 stupňů umožňuje vkládání většiny typů hřebíků s různými druhy hlaviček a hromadného balení hřebíků spojených papírovou páskou nebo drátem. Oboustranný závěsný háček zaručuje lepší možnost přenášení a univerzálnost na staveništi. Provoz bez použití plynu nabízí značné úspory provozních nákladů

Napájení pomocí baterií umožňuje provádění práce bez problémů a bezpečnostních rizik spojených s napájecím kabelem.

Rozsah dodávky:

  • Oboustranný háček na pásek
  • Neznačkující hrot

Technické parametry:

Délka 415 mm
Hmotnost 4,2 kg
Kapacita akumulátoru     Bez akumulátoru
Model DCN890N
Napětí akumulátoru 18 V
Šířka 100 mm
Výška 390 mm
Délka hřebíku 13-57 mm
Distribuce CZ
Kapacita zásobníku 55 hřebíků
Průměr hřebíku 2,6-3,7 mm
Režim nastřelování Rázový a sekvenční
Teplotní rozsah -20 až 50 C°
Typ akumulátoru Li-Ion
Úhel zásobníku 15 °