Aku hřebíkovačka DeWALT 18V bez baterie a nabíječky (bezuhlíková)

Aku hřebíkovačka DeWALT 18V DCN660NT představuje svoji nejnovější generaci, která přichází s řadou inovativních vlastností a vylepšení, jež zajišťují vyšší efektivitu a uživatelské pohodlí.

Hlavní vlastnosti:

  1. Bezuhlíkový motor: Díky tomuto typu motoru je nástroj energeticky účinný a nabízí delší provozní dobu v porovnání s jinými hřebíkovačkami na trhu.
  2. Kompaktnost a ergonomie: Její kompaktní a lehký design zajišťuje pohodlné použití a minimalizuje únavu uživatele při dlouhodobém používání. Odolná konstrukce je navržena tak, aby odolala náročným provozním podmínkám.
  3. Mechanický pohon: Nižší provozní náklady v porovnání s pohonem plynem a navíc je schopen fungovat i při nízkých teplotách bez ztráty výkonu.
  4. Flexibilita v použití: Sekvenční režim je ideální pro přesné umístění hřebíku, zatímco rázový režim zvyšuje produktivitu tím, že umožňuje rychlejší nastřelování - až 4 hřebíky za sekundu.
  5. Regulace hloubky: Snadné nastavení hloubky zarážení hřebíku pomocí intuitivního kolečka, které je ovládáno palcem.
  6. Praktičnost: V případě zablokování hřebíku je možné jej jednoduše odstranit bez potřeby jiného nářadí, což minimalizuje časové prodlevy.
  7. Bezpečnost: Pojistka spouštěcího spínače spolu s kontaktní spouští zajišťuje, že nehrozí nechtěné vystřelení hřebíku.

Standardní vybavení:

  • Kufr Tstak

Technické parametry:

 Napětí akumulátoru 18 V
Hmotnost 2,95 kg
Délka hřebíku 32 - 63 mm
Délka 310 mm
Kapacita akumulátoru Bez akumulátoru
Kapacita zásobníku 110 hřebíků
Úhel zásobníku 20 °
Režim nastřelování rázový a sekvenční
Typ akumulátoru XR Li-Ion
Výška 325 mm
Průměr hřebíku 1,6 mm
Šířka 95 mm
Model DCN660NT

Podmínky pro získání záruky 3 roky.

http://www.dewalt.cz/3/