Svařovací kukla 3M Speedglas 9100XXi s bočními průzory

Samostmívací kukla 3M Speedglas s kazetou 9100XXi umožňuje stejný rozsah nastavení svařovacích parametrů jako u ostatních kazet série 9100 (V, X, XX), ale díky vylepšené optice s technologií Natural Color poskytuje ve srovnání s ostatními kazetami řady 9100 věrnější zobrazení barev. Nová úroveň optické čirosti vám pomůže lépe se soustředit na přípravu svařování, samotné svařování, přesné broušení a kontrolu právě dokončených svarů.

Nový pohybový senzor okamžitě zapne svařovací filtr při jakémkoliv pohybu. Pokaždé, když si nasadíte kuklu, se kazeta 9100XXi okamžitě přepne na nastavení, které bylo naposledy použito. V případě, že pohybový senzor nedetekuje pohyb po určitý čas, automaticky kazetu vypne.

Nově navržená přední stříbrná krycí část zahrnuje vnější ovládací prvek, který umožňuje rychlý a snadný přístup k režimu broušení a ke 2 pamětem s uloženými parametry pro svařování (úroveň zatemnění, citlivost, zpoždění). Stisknutím tlačítka přepnete kuklu do režimu broušení se stupněm zatemnění DIN 3. Další stisknutí tlačítka vrátí kazetu do svářečského módu. Dlouhým stiskem tlačítka (2 až 3 sekundy) přepínáte mezi uloženými paměťmi. Ovládání je jednoduché i ve svářečských rukavicích.

Technické parametry:
Typ kukly: samostmívací
Optická kvalita: 1/1/1/2
Počet senzorů: 3
Rozměry průzoru: 73 x 107 mm
Zatemnění v základním stavu: 3 DIN
Zatemnění v aktivním stavu: 5, 8, 9 - 13 DIN
Ovládání zatemnění: uvnitř na kazetě, plynulé
Ovládání citlivosti: uvnitř na kazetě, plynulé
Ovládání zpoždění (zesvětlení): uvnitř na kazetě
Zapnutí/vypnutí: automatické
Režim broušení: ANO
Napájení: baterie s možností výměny
Typ baterie: CR2032 (2 kusy)
Hmotnost: 0,560 kg