Svářecí Kukla CleanAir Verus Air

Svářecí Kukla CleanAir Verus Air

Svářečská kukla s inovativním integrovaným rozvodem vzduchu zvyšuje uživatelský komfort a ochranu dýchacích cestKukla je vyvinuta pro použití v kombinaci s filtračně-ventilačními systémy pro ochranu dýchacích cest CleanAIR nebo systémy pro konstantní dodávku tlakového vzduchu CleanAIR. Profesionální výklopná svářečská kukla vhodná pro většinu svařovacích metod, jako je MIG/MAG, TIG, plasmové řezání a svařování, drážkování uhlíkovou elektrodou a svařování a řezání plamenem. Není vhodná pro laserové svařování.

  • Pokročilý systém rozvodu vzduchu v dýchací zóně zajišťuje nejvyšší ochranu dýchacích cest. Pro maximální komfort můžete nastavit proudění vzduchu celkem ve 3 zónách - v dolní části kukly, v horní části kukly nebo do stran.
  • Samostmívací kazeta TRUE COLOUR s nejvyšší optickou třídou 1/1/1/1. Velké zorné pole 98 x 62 mm. K dispozici až 10 stupňů zatmavení. 4 senzory pro stabilní detekci oblouku. Na kazetu lze snadno nasadit zvětšovací sklo. Chyhtré napájení - automatické zapnutí, automatické vypnutí )po 30-ti neaktivních minutách).
  • Rychlá a snadná výměna všech náhradních dílů.
  • Kukla je plně nastavitelná - ovládání nastavení sklonu a proudění vzduchu v kukle je přístupné z vnější strany kukly.