MIG 355 PULS SYNERGY Invertorový svářecí poloautomat 400 V

Stroj MIG_355_Puls_Synergia MAGNUM je technologicky vyspělý, profesionální, synergický poloautomatický svařovací stroj s jedinou pulzní funkcí.

Určeno pro ruční elektrické svařování nízkouhlíkových a nízkolegovaných ocelí, nízko a vysokolegovaných ocelí, hliníku a jeho slitin, mědi a jejích slitin, pájeného svařování atd.
Stroj je určen pro všechny druhy svařovacích prací v továrnách, průmyslových závodech, zámečnických dílnách, opravárenských dílnách atd. Zařízení je určeno profesionálům, kteří vyžadují splnění nejvyšších standardů pro svařovací zařízení.

Zdroj energie byl postaven na tranzistorech IGBT zajišťujících minimální elektromagnetické rušení, nízké ztráty energie v základních obvodech, což umožňuje zvýšení účinnosti a spolehlivosti zdroje energie. Velmi vysoká účinnost, která se přímo promítá do nižší spotřeby energie a vysoké spínací frekvence, zajišťuje okamžité přizpůsobení proudu změnám parametrů během svařování.

Zařízení má funkci synergického svařování bez jediného pulzu a díky tomu je možné dosáhnout nejvyšší kvality spojení při svařování všech svařitelných materiálů, zejména z nerezové oceli a hliníku. Všechna nastavení a nastavení zařízení byla navržena tak, aby co nejvíce usnadnila jeho provoz.

Technické parametry:
Napájení 400V / 50Hz
Svařovací proud 350A
Účinnost 60%
DVOJITÁ PULSE ANO
Funkce MMA ANO
Funkce PULSE ANO
Funkce SYNERGY ANO
Funkce 2T / 4T ANO
Použité 15 kg cívky
Krytí IP23
25A ochrana napájení
chlazení COOLER
Nečinné napětí 67V
Indukční kontrola Ano
hmotnost 22 kg