Sherman Synergická invertorová svářečka DIGIMIG 360 Pulse

Synergické svařovací zařízení DIGIMIG 360 PULSE s duálním pulsem. Používá se k ručnímu svařování ocelí a neželezných kovů. Umožňuje svařování metodami MIG/MAG, MMA a TIG Lift, dále k Pájecímu svařování neželezných kovů. DIGIMIG 360 PULSE je vhodné ke svařování hliníkových slitin metodou MIG.

Svařování metodou MIG / MAG lze provádět bez použití pulsu, za pomoci jednoduchého a nebo dvojitého pulzu. Metodu MIG / MAG lze použít v manuálním nebo synergickém režimu, což výrazně zjednodušuje její provoz a umožňuje tak použití svařovacího stroje i lidem s menšími pracovními zkušenostmi nebo hobby svářečům. Zařízení Sherman DIGIMIG 360 PULSE je určeno především pro profesionální účely, do kovovýroby a pro zámečnické provozy.

Svářecí zařízení umožňuje připojení hořáku Spool Gun (SG) s mini podavačem drátu a cívkou D100 z ocelovými, nebo dráty barevných kovů CuSi3 apod.

Pro svařování metodou MIG/MAG lze použít i samoochranné svařovací dráty s práškovým tavidlem, to vám umožní snadná změna polarity na čelním panelu stroje.

Během svařování MMA je možné upravit funkce ARC FORCE, HOT START a povolit / zakázat funkce ANTI STICK a VRD. Během sb je k dispozici nastavení indukčního tlumení, předfuku a dofuku plynu, frekvence a šířky pulsu, nebo dvojitého pulzu, stejně jako času a napětí upálení drátu.

Svářecí zařízení je určeno pro provoz v uzavřených a krytých prostorech, které nejsou vystaveny přímým povětrnostním vlivům, vysoké vlhkosti, dešti a sněhu a je zařazeno do třídy ochrany IP21

Technické parametry:

Výrobce: Sherman
Napájecí napětí: AC 400V/ 50 Hz
Funkce: digitální ovládání
Metody svařování MIG, MMA, Lift TIG, pájecí svařování
Vyrobeno v technologii: IGBT
Svařovací proud: MIG: 360A, MMA: 360A, TIG: 360A
Pracovní cyklus: MIG 60% 360A/31,5V
Pracovní cyklus: MIG 100% 270A/27.5V
Max. aktuální spotřeba: 20,2 (MIG) / 21,7 (MMA) / 15,4 (TIG) [A]
Max. spotřeba energie: 14 (MIG) / 15,1 (MMA) / 10,6 (TIG) [kVA]
Max.velikosti cívek: 200, 300 mm Max. 15kg
Rychlost posuv drátu: 1,5 – 24 m / min
Hmotnost: 80 kg bez příslušenstí
Rozměry: 928 x 427 x 712 mm (D x Š x V)

Funkce: Arc Force, Hot Start, Spouštění: 2T / 4T, VRD, Přdfuk/Dofuk, Kontrola indukce, Pulse-Double pulse, Narůstání/ Opadání proudu, Nastavení času/Bodové svařování, Plynulá regulace svařovacího proudu, Svařování bez plynu, MMA, TIG Lift, Tvrdé pájení