Stříkací pistole Magg - Profi (HVLP), tryska 1,4mm, horní plastová

Stříkací pistole Magg - Profi (HVLP) s tryskou o průměru 1,4 mm a horní plastovou nádobkou je vybavena funkcí plynulé regulace nanášené barvy a přívodního vzduchu, což umožňuje snížit spotřebu a zlepšit ekonomičnost pracovního procesu. Tato stříkací pistole využívá technologii HVLP (High Volume Low Pressure), která znamená použití většího objemu vzduchu při nižším tlaku. Díky tomu je dosaženo vysoké účinnosti a přesnosti přenosu barvy.

Pistole s horní plastovou nádobkou má objem 600 ml, což umožňuje pohodlně pracovat s větším množstvím barvy bez častého doplňování. Provozní tlak pistole se pohybuje mezi 2,5 a 3,5 bar, a spotřeba vzduchu se pohybuje v rozmezí 150 až 250 litrů za minutu. Připojení přívodu vzduchu je zajištěno rychlospojkou 1/4".

Tato stříkací pistole umožňuje plynule nastavit směr a rozptyl stříkání, a to jak horizontálně, vertikálně, tak i kruhově, což poskytuje větší flexibilitu při nanášení barvy na různé povrchy. Díky tomu je možné dosáhnout přesných a rovnoměrných výsledků. Systém HVLP zajišťuje konstantní tlak a objem vzduchu, což přispívá k rovnoměrnému a ekonomickému nanášení barvy.

Tato stříkací pistole Profi (HVLP) je ideální volbou pro profesionální a precizní stříkání barvy s minimalizací odpadu a efektivním využitím nátěrových hmot.