Pistole pro konzervaci dutin GUDE

Stříkací pistole pro konzervaci dutin GUDE je navržena speciálně pro nanášení přípravků pro ošetření a konzervaci dutin motorových vozidel. Tato pistole je vybavena rozprašovací hadicí, která umožňuje přesné vedení paprsku stříkání a jemné rozprašování viskózních látek.

Pistole je univerzálně použitelná s běžně dostupnými závěsnými nádobkami, které jsou vybaveny kordel-závitem. To znamená, že můžete snadno připojit pistoli k různým typům nádobek, které jsou kompatibilní s tímto závitem.

Konstrukce pistole zahrnuje korpus z tlakově litého hliníku, což zajišťuje odolnost a dlouhou životnost nástroje. Pistole je také vybavena sací trubicí a 57 cm rozprašovací hadicí se speciální tryskou, která umožňuje efektivní a přesné nanášení přípravků.

Příslušenství pistole zahrnuje vsuvku ¼", která umožňuje snadné připojení k potřebnému vybavení. Dále je k dispozici i doplňkové příslušenství v podobě náhradní rozprašovací hadice (02672), která vám umožní provádět údržbu a opravy pistole, když je to potřeba.

Stříkací pistole pro konzervaci dutin GUDE je praktickým nástrojem pro ošetření a konzervaci dutin motorových vozidel. Při používání pistole je důležité dodržovat doporučené postupy a používat vhodné přípravky pro daný účel.

  • Provozní tlak : 1-6 bar
  • Spotřeba vzduchu : 250 l/min.
  • Délka rozprašovací hadice : 57 cm
  • Váha : 0.28 kg