Stříkací pistole Scheppach 7906100721

Stříkací pistole Scheppach je součástí sady, která obsahuje i další příslušenství pro nanášení nátěrových hmot. Je ideální pro aplikaci různých typů barev, laků a nátěrových hmot, a to včetně syntetických a vodou ředitelných barev.

Hlavní výhodou této pistole je systém práce při nízkém tlaku, který minimalizuje odraz barvy od povrchu. Tímto způsobem je dosaženo silnější vrstvy laku při nižší spotřebě barvy. Pistole umožňuje regulaci množství vzduchu i barvy, takže lze přesně nastavit potřebné parametry pro danou aplikaci. Pracovní tlak této pistole se pohybuje v rozmezí 2 až 3,5 bar a spotřeba vzduchu se pohybuje mezi 120 a 205 litry za minutu.

K této sadě pistole je také přiloženo příslušenství v podobě dvou filtrů a čistícího kartáčku. Filtry slouží k zachycení nečistot a zajištění čistoty stříkaného povrchu, zatímco čistící kartáček pomáhá udržet pistoli ve správném stavu a odstranit případné zbytky barvy nebo nečistoty.

Stříkací pistole Scheppach a její příslušenství jsou navrženy tak, aby umožnily efektivní a kvalitní nanášení nátěrových hmot s výhodou nižší spotřeby barvy. Přesná regulace a možnost nastavení tvaru rozstřiku přispívají k dosažení požadovaných výsledků.