Odvlhčovač vzduchu DSR 12 Amcor

Odvlhčovače vzduchu DSR 12 Amcor  jsou robustní odvlhčovače určené pro instalaci mimo interiér. Jsou vhodné všude tam, kde je zapotřebí zařízení s vysokým výkonem a je možnost jeho umístění do prostor mimo místnost, kterou chceme odvlhčit. Všechny typy zařízení DSR mají externí regulátor vlhkosti s nízkonapěťovým napájením. Je to malá krabička, která se instaluje na zeď na vytipovaném místě. Odvlhčovače DSR se pro svůj mimořádný výkon a příznivou cenu výborně hodí do průmyslových prostor. 

Odvlhčovače vzduchu Amcor jsou vyrobeny z kvalitního nekorodujícího materiálu. Jsou konstruovány tak, že vzdušnou vlhkost odstraňují na principu tepelného čerpadla. Vlhkost vzduchu dokáží podle potřeby udržet v rozmezí 20 – 80 %. Součástí výbavy odvlhčovačů Amcor je automatické odmrazování. Díky jednoduché instalaci a snadné údržbě lze odvlhčovače Amcor použít jak ve starších, tak v nově budovaných prostorách. 

Odvlhčovače bazénů Amcor DSR (odvlhčovače vzduchu v hale bazénu) jsou nezbytné pro vnitřní bazény, u nichž není zřízena vzduchotechnika. Odstraňují ze vzduchu vlhkost, zamezují kondenzaci páry na oknech a stěnách, a odstraňují tak příčinu vzniku plísní. Odvlhčovače Amcor lze využít všude, kde vznikají problémy se zvýšenou vlhkostí vzduchu - v bazénech, v rehabilitačních či telekomunikačních centrech, restauracích, kadeřnických salonech, prádelnách, výrobnách těstovin, kuchyních apod. Odvlhčovače jsou vybaveny prachovými filtry a zároveň s odvlhčením zlepšují čistotu vzduchu. 

Technické parametry 
Odvlhčení při teplotě 30 oC, RH = 70 % (l/den) 80 
Přefiltrovaný objem vzduchu (m3 / hod) 1400 
Nasávání vzduchu předem 
Výtlak vzduchu zadem 
Objem zásobníku kondenzované vody (l) není 
Napojení hadice kondenzované vody (mm) 16 
Tepelný výkon (W) 3000 
Plocha filtru vzduchu (cm2) 1855 
Elektrické napájení 230 V / 50 Hz 
Elektrický příkon (W) 1300 
Regulátor vlhkosti externí 
Napájecí napětí regulace vlhkosti 12 V 
Elektrické krytí IP 43 
Chladivo R 407C 
Provozní teplota vzduchu (oC) 10 - 35 
Rozměr š/v/h (mm) 650/505/661 
Hmotnost (kg) 68