Odvlhčovače vzduchu D 850 ELEKTRON Amcor

Odvlhčovače vzduchu D 850 ELEKTRON Amcor  jsou moderní zařízení, které vás okamžitě osloví nejen vzhledem, ale i skvělými parametry. Je určeno pro postavení na podlahu i k zavěšení na zeď. Odvlhčovač vzduchu je vybaven digitálním nastavením požadované vlhkosti s digitálním zobrazením skutečné vlhkosti a dvourychlostním ventilátorem. Lamely, kterými proudí odvlhčený vzduch, jsou směrovatelné. Přístroj je vybaven indikátorem el. napájení. Pro svůj příjemný vzhled se hodí i do nejluxusnějšího prostředí. 

Odvlhčovače vzduchuD 850 ELEKTRON jsou vyrobeny z kvalitního nekorodujícího materiálu. Jsou konstruovány tak, že vzdušnou vlhkost odstraňují na principu tepelného čerpadla. Vlhkost vzduchu dokáží podle potřeby udr-žet v rozmezí 20-80 %. Součástí výbavy odvlhčovačů a vysoušečů vzduchu D 850 E je automatické odmrazování. Díky jednoduché instalaci a snadné údržbě lze odvlhčovače použít jak ve starších, tak v nově budovaných prostorách. 

Odvlhčovače bazénů D850 ELEKTRON (odvlhčovače vzduchu v hale bazénu) jsou nezbytné pro vnitřní bazény, u kteiých není zřízena vzduchotechnika. Odstraňují ze vzduchu vlhkost, zamezují kondenzaci páry na oknech a stěnách, a odstraňují tak zásadní příčinu vzniku plísní. Odvlhčovače lze využít všude, kde vznikají problémy se zvýšenou vlhkostí vzduchu - tedy nejen v bazénech, ale i v rehabilitačních či telekomunikačních centrech, restauracích, kadeřnických salonech, prádelnách, výrobnách těstovin, kuchyních apod. Odvlhčovače D 850 E jsou vybaveny prachovými filtry a zároveň s odvlhčením zlepšují čistotu vzduchu.  

Technické parametry 
Odvlhčení při 30 °C, RH = 70 % (l/den) 60 
Přefiltrovaný obj. vzduchu (mVhod) 500 
Nasávání vzduchu předem 
Výtlak vzduchu vrchem 
Objem zásobníku kondenz. vody (1) není 
Napojení hadice kondenz. vody (mm) 13 
Tepelný výkon (kW) 2,1 
Plocha filtru vzduchu (cm2) 1500 
Elektrické napájení 230 V/ 50 Hz 
Elektrický příkon (kW) 0,85 
Regulátor vlhkosti zabudovaný 
Elektrické krytí IP 43 
Chladivo R407C 
Provozní teplota vzduchu (°C) 10-35 
Rozměr š/v/h (mm) 660/750/345 
Hmotnost (kg) 38