Könner & Söhnen Naftová elektrocentrála KS 6100HDE (EURO V)

Könner & Söhnen Naftová elektrocentrála KS 6100HDE 

SADA PŘÍSLUŠENSTVÍ:

  • Elektrocentrála je vybavena dalším příslušenstvím: přenosnou zástrčkou 2P + PE 16A 230V, přenosnou zástrčkou 2P + E 230V 32A, klíčem s háčkem 8x10mm, klíčovou dírkou 12x14mm a 17x19mm a obousměrným šroubovákem 6,0 PH2.

ZESÍLENÝ RÁM:

  • Dodatečné vyztužení rámu pomocí horních ochranných lišt umožňuje práci s profesionální řadou elektrocentrál HEAVY DUTY v přísnějším režimu. Zesílená rámová konstrukce chrání nádrž před poškozením během provozu a přepravy.

ZNAČKOVÉ MOTORY KÖNNER & SÖHNEN

  • Motory pro naftové i benzínové elektrocentrály jsou vyráběny na základě licence od společnosti DIMAX Int. GmbH a jsou označeny logem K&S. Vysoký výkon motorů ve vztahu k alternátoru umožňuje přijímat deklarovaný výkon a udržovat stabilní práci při jakémkoli zatížení. Všechny motory jsou testovány na nepřetržitý provoz a poté jsou rozebrány a zkontrolovány z hlediska řešení problémů. Každý motor a každá elektrocentrála mají individuální sériové číslo, které nám umožňuje kontrolovat kvalitu výroby a služeb. Motory splňují všechny evropské normy kvality včetně nejnovějších emisních norem EURO V.

ZVÝŠENÝ PROVOZ MOTORU

  • Elektrocentrály řady Heavy Duty lze použít nejen jako nouzový zdroj energie, ale také pro dlouhodobý provoz na plný úvazek. Zdroj motoru přesahuje 3000 pracovních hodin, což potvrzují vícehodinové a víceúrovňové testy a záruka. Je potřeba elektrocentrálu řádně udržovat, aby vykazovala vysoký výkon.

FUNKCE PŘEDEHŘÍVÁNÍ

  • Všechny elektrocentrály řady Heavy Duty jsou vybaveny předehřívačem, který umožňuje snadné spuštění elektrocentrály v zimě.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL

  • Pohodlný a ergonomický ovládací panel umožňuje snadné ovládání celé jednotky a nevyžaduje další dovednosti. Moderní inteligentní LED displej vždy indikuje počet odpracovaných hodin, frekvenci a výstupní napětí. Informace na displeji pomáhají regulovat zátěž zařízení a včas zahájit údržbu elektrocentrály, čímž se prodlužuje životnost stroje.

AVR

  • Naftové elektrocentrály řady „Könner & Söhnen“ jsou vybaveny inteligentním stabilizačním systémem napětí AVR. Umožňuje udržovat napětí na konstantní hodnotě 230 V a chrání tak před nežádoucími zkraty.

POGUMOVANÉ TLUMIČE PRO SNÍŽENÍ VIBRACÍ

  • Všechny modely elektrocentrál Könner & Söhnen jsou vybaveny gumovými nožičkami pro snížení vibrací. Pracující elektrocentrála tak nepoškodí podlahovou krytinu a nedojde k poškrábání povrchu

Technické Parametry:

Hmotnost: 107 kg
Napětí V: 230
Max. výkon kW: 5.5
Jmenovitý výkon kW: 5.0
Frekvence, Hz: 50
Proud, A (max.): 23.91
Zásuvky: 1×32А, 1×16А
Průměrná pracovní doba (výkon 50%) h: 13
LSD displej: napětí, frekvence, pracovní doba
Úroveň hluku Lpa (7m)/Lwa dB: 71/96
Zásuvka 12 V, А: 12.0/8.3
Model motoru: KS 440HD
Typ motoru: Diesel, jednoválcový, čtyřtaktní, vzduchem chlazený
Výkon motoru HP/kW: 12.0/8.83
Objem olejové jímky l: 1.65
Objem válce motoru cm3: 418
Regulátor výstupního výkonu: AVR
Typ startu: ruční/elektrický
Faktor síly cosφ: 1
Průměr rámu: 32 mm, kulatý
Akumulátor Ah: 30
ATS výstup: -
Předehřívač: +
Čisté rozměry (D*Š*V), mm: 730×495×630
Hrubé rozměry (D*Š*V), mm: 775x500x655
Čistá hmotnost, kg: 107
Hrubá hmotnost, kg: 115
Ochranná třída: IP23M