Könner & Söhnen Benzínová elektrocentrála KS 7000E-3 ATS

BENZÍNOVÁ ELEKTROCENTRÁLA SE ZABUDOVANÝM ATS SYSTÉMEM.

Jednou z jedinečných vlastností našich elektrocentrál je vestavěná jednotka ATS (Automatic Transfer Switch). Tato funkce umožňuje elektrocentrále monitorovat napájení ze sítě a automaticky se zapnout v případě výpadku napájení a poté se automaticky vypnout po obnovení napájení. Tato funkce je nepostradatelná a velmi užitečná v budovách s přísnou regulací teploty nebo světla a za nepřítomnosti dozorčího personálu.

ATS nevyžaduje žádné sofistikované vybavení ani instalaci. Jednotka ATS je již zabudována v elektrocentrále. Instalace je co nejjednodušší a tyto modely jsou cenově dostupné za jakéhokoliv rozpočtu.

MOTORY KÖNNER & SÖHNEN:

  • Němečtí inženýři speciálně vytvořili pro značku Könner & Söhnen motory řady K&S, které prošly vícehodinovými a víceúrovňovými testy. Proto jsou tyto motory tak spolehlivé. Vysoce výkonné motory K&S splňují nejnovější emisní normy EURO V.

INDIVIDUÁLNÍ SÉRIOVÉ ČÍSLA NA MOTORECH:

  • Motory Könner & Söhnen splňují všechny světové a evropské normy kvality včetně nejnovějších emisních norem EURO V. To dokazují evropské certifikáty kvality. Každý motor a každá elektrocentrála mají své vlastní sériové číslo, které nám umožňuje kontrolovat kvalitu výroby a služeb.

VESTAVĚNÝ SYSTÉM ATS:

  • Ovládací panel elektrocentrály s funkcí ATS (Automatic Transfer Switch) je vybaven výkonovými svorkami, spínačem ATS a indikátorem provozu ATS.

POHODLNÝ ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL:

  • Pohodlný a ergonomický panel umožňuje snadné ovládání celé jednotky a nevyžaduje další dovednosti. Moderní inteligentní LED displej zobrazuje vždy počet odpracovaných hodin, frekvenci a výstupní napětí. Informace na displeji pomáhají kontrolovat zatížení zařízení a zajistit včasnou údržbu elektrocentrály, což prodlužuje životnost provozu.

230V NEBO 400V:

  • Představená řada zahrnuje modely pro jednofázové a třífázové spotřebiče. Ovládací panel elektrocentrály s funkcí ATS má odpovídající síťové svorky 230V a 400V.

ALTERNÁTOR SE 100% MĚDĚNÝM VINUTÍM:

  • Elektrocentrály Könner & Söhnen jsou vybaveny špičkovým synchronním alternátorem se 100% měděným vinutím. Jedná se o pouze měděné vinutí, které vydrží maximální zatížení bez poškození, aby byl zajištěn dlouhodobý spolehlivý provoz elektrocentrály.

SPÍNACÍ STYKAČE:

  • Spolehlivé spínací stykače ze 100% mědi mají zvýšenou kapacitu 40 A, což zajišťuje dlouhodobý bezpečný výkon systému ATS.

JEDNODUCHÝ STARTOVACÍ SYSTÉM S ELEKTRICKÝM STARTEM:

  • Systém snadného startování umožňuje rychlé nastartování motoru a to bez velké námahy. Tento model je navíc vybaven elektrickým startovacím systémem.

OCELOVÁ NÁDRŽ:

  • Elektrocentrály Könner & Söhnen jsou vybaveny zvětšenou ocelovou palivovou nádrží, která prodlužuje provozní dobu elektrocentrály bez doplňování paliva. Ukazatel hladiny paliva je pro snadnou obsluhu umístěn na nádrži.

TLUMIČE PRO SNÍŽENÍ VIBRACÍ:

  • Všechny modely elektrocentrál Könner & Söhnen jsou vybaveny gumovými nožičkami pro snížení vibrací. Díky gumovému tlumiči pracující elektrocentrála nepoškodí podlahovou krytinu a nepoškrábe se ani povrchová úprava rámu.

Technické parametry:
Hmotnost: 83 kg
Napětí, V: 400
Max. výkon, kW: 5.5
Jmenovitý výkon, kW: 5.0
Frekvence (Hz): 50
Proud, А (max): 9.93
Zásuvky: 1x16A (230V), 1x16A (400V)
Objem palivové nádrže, l: 25
Průměrná pracovní doba (výkon 50%), h: 17
LED displej: napětí, frekvence, pracovní doba
Úroveň hluku Lpa (7m)/Lwa, dB: 70/95
Zásuvka 12V, A: 12/8.3
Model motoru: KS 390
Typ motoru: benzínový, jednoválcový, čtyřtaktní, vzduchem chlazený
Výkon motoru, hp/kW: 13.0/9.56
Objem olejové jímky, l: 1.1
Objem válce motoru, cm3: 389
Regulátor výstupního výkonu: AVR
Start motoru: ruční/elektrický/auto
Faktor síly, cosφ: 0.8
Čisté rozměry (D*Š*V), mm: 680×545×550
Hrubé rozměry (D*Š*V), mm: 700×545×590
Čistá hmotnost, kg: 80.8
Hrubá hmotnost, kg: 83.2
Ochranná třída: IP23M