Könner & Söhnen Invertorová elektrocentrála KS 4000iEG S

Invertorová elektrocentrála KS 4000iEG S.

LPG/ Benzínové invertorové elektrocentrály jsou uživatelsky přívětivý a přenosný zdroj energie. Řada invertorových elektrocentrál zahrnuje modely s rozsahem výkonu od 1,8 do 8,0 kW. Dvojitá přeměna elektrické energie poskytuje čistou sinusovou vlnu a frekvenci 50 Hz, což je ideální pro spolehlivý provoz citlivé a vysoce přesné elektroniky.

Všechny modely jsou založeny na robustních motorech, které splňují všechny evropské standardy kvality včetně emisní normy EURO V. Invertorové motory K&S mají režim ECO, který umožňuje použití elektrocentrály při nízkých otáčkách, čímž se snižuje spotřeba paliva až o 50%.

ČISTÁ SINUSOVÁ VLNA:

  • Vestavěná řídicí jednotka s mikroprocesorovým řízením zajišťuje, že technické procesy elektrocentrály jsou řízeny a monitorovány stabilní frekvencí 50 Hz a napětím 230 V.

ROBUSTNÍ MOTOR:

  • Robustní motor od Könner & Söhnen splňuje všechny evropské normy kvality včetně nejnovějších emisních norem EURO 5. Robustní motor společnosti K&S je označen individuálním sériovým číslem, pomocí kterého lze sledovat kvalitu výroby a služeb. Výkonný alternátor s měděným vinutím a vysoce výkonný motor zaručují bezproblémový a dlouhodobý provoz. Doporučuje se pro zařízení, která jsou citlivá na kvalitu spotřeby energie (kotle, zdravotnická zařízení, audio zařízení atd.).

SNADNÉ SPUŠTĚNÍ MOTORU 3v1:

  • Univerzální motorový spínač 3v1 pro nejjednodušší a nejpohodlnější spuštění elektrocentrály kombinuje funkce palivového ventilu, škrticího ventilu a elektrického startéru.

EKOLOGICKÝ REŽIM:

  • Ergonomický ovládací panel je vybaven přepínačem režimu ECO. Tento režim snižuje spotřebu paliva až o 50% při malém zatížení díky nižším otáčkám motoru.

MULTIFUNKČNÍ LED DISPLEJ 6v1:

  • Multifunkční LED displej 6v1 má následující indikátory: zobrazení zátěže, zobrazení paliva, počítadlo provozních hodin, napětí, frekvence, ukazatel hladiny oleje, ukazatel přetížení, zobrazení provozního stavu.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL:

  • Pohodlné uspořádání všech základních funkcí: indikátory provozního stavu - ochrana proti přetížení a zkratu, ochrana proti nedostatku oleje, resetovací tlačítko pro resetování řídicího systému a obnovení napájení, paralelní připojení elektrocentrál, dva USB výstupy (5V / 1A, 5V / 2,1A), typická 12 V automobilová zásuvka pro různé typy vozidel, přístrojů a nabíječek, zásuvky 230 V a uzemňovací svorka.

SNÍŽENÁ ÚROVEŇ HLUKU:

  • Díky speciálnímu ochrannému krytu, který nabízí minimální hladinu hluku 68 dB, je ovládání zařízení co nejpohodlnější a neruší tak ostatní.

ALTERNÁTOR SE 100% MĚDĚNÝM VINUTÍM:

  • Elektrocentrály značky Könner & Söhnen jsou vybaveny vysoce kvalitním synchronním alternátorem se 100% měděným vinutím. Pouze měděné vinutí vydrží bez poškození to nejvyšší přetížení napětí a zaručuje tak trvalý a spolehlivý provoz elektrocentrály.

PARALELNÍ ZAPOJENÍ - KS PU1:

  • Paralelní připojení zdvojnásobuje výkon. Můžete tak spárovat jednotlivé elektrocentrály a připojit k nim výkonnější zařízení. K tomu použijte paralelní spínací zařízení (KS PU1), které připojíte ke speciálnímu výstupu na elektrocentrále. Zařízení je vhodné pro všechny invertorové elektrocentrály Könner & Söhnen kromě modelů řady KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

DALŠÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ:

  • V ceně: šroubovák, klíč na zapalovací svíčku

Technické parametry:
Hmotnost: 46 kg
Napětí, V: 230
Maximální výkon, kW: 4,0*
Jmenovitý výkon, kW: 3,5*
Frekvence, Hz: 50
Proud, A (max): 17,4
Zásuvky: 2x16A
Startér: manuální/elektrický
Objem palivové nádrže, l: 12,5
LED displej: indikátor zatížení, palivoměr, frekvence, napětí, počítadlo hodin
Hlučnost Lpa (7m)/Lwa, dB: 66/93
Zásuvka 12V, A: -
USB porty: 5V/1A, 5V/2,1A
Model motoru: KS 240i
Zdvihový objem, cm3: 223
Typ motoru: LPG/benzín 1-válec, 4-taktní se vzduchovým chlazením
Výkon motoru, hp: 7,5
Paralelní funkce: +
Objem motorového oleje, l: 0,6
Koeficient výkonu, cos ?: 1
Rozměry (DxŠxV), mm: 620x440x510
Baterie Ah: 1,6
Čistá hmotnost, kg: 40
Hrubá hmotnost, kg: 46
Třída ochrany: IP23M
Čárový kód: 4260405364756
*Provoz na LPG snižuje výstupní výkon generátoru o 10 %.: