MIG 210 P/SY synergic, pulzní svářečka, zdarma elektrodový a zemnící kabel a hořák 15/3m

Pulzní svářečka určená pro ruční elektrické svařování nízkouhlíkové oceli, nízkolegované (MAG), legované oceli (MIG).
Přístroj může být také LUTOSPAWA, MMA svařování elektrodami pokovenými za tepla a metodou TIG Lift. Je určen pro všechny druhy svářečských prací, zámečnické dílny, opravny, průmyslové závody. Díky synergickému nastavení je zařízení velmi snadné a může být použito svařovacími jednotkami i při minimálních zkušenostech.
 
Zdroj energie je postavena přes IGBT poskytovat minimální elektromagnetického rušení, což umožňuje zvýšení produktivity a spolehlivosti dodávky elektrické energie, nižší spotřebu energie, a rychlé přizpůsobení na změny běžných parametrů při svařování.
 
 Funkce svařování:
- Funkce HOT START "hot start" je dočasné zvýšení svařovacího proudu nad nastavenou hodnotu při zapálení oblouku. To zabraňuje "přilepení elektrody" během počáteční fáze svařování, což usnadňuje zahájení celého procesu.
- ARC FORCE "dynamika oblouku" - zkrácení délky oblouku je doprovázeno zvýšením svařovacího proudu, čímž se stabilizuje oblouk bez ohledu na jeho délku.
- Zařízení pro snížení napětí (VRD) snižuje výstupní napětí (mezi zemí a elektrodou) na bezpečnou úroveň, chrání před náhodným nárazem během svařovacích intervalů. Systém snižování napětí VRD poskytuje dodatečnou bezpečnost pro svářeče a osoby v okolí, zejména v prostředí. Existuje zvýšená pravděpodobnost úrazu elektrickým proudem, například: horké prostředí, vlhké prostředí atd.
- 2T / 4T - má kvadratický a kvadratický
- TEST TEST - tlačítko spustí podavač drátu a jeho kladky,
- INDUCTIVITA - současná regulace,
- Synergy - program, který automaticky volí svařovací parametry,
- Nastavitelná šířka oblouku - snížení svařovacího rozstřiku,
- Lutospanie - drátové svařování CuSi3 (pro spojování pozinkovaných plechů).


Technické informace:

Svařovací proud 200A
Účinnost 60%
230V / 50Hz
Napájení 20A
Svařovací napětí 15-24 V
Svařovací proud MIG / MAG 30-200A
Svařovací proud MMA 10-160A
Průměr drátu 0,6 / 0,8 / 1,0
Použité navijáky o hmotnosti 1 až 5 kg
Ochrana krytu IP23
chladicí ventilátor
Nečinné napětí 54 V