MIG 208 MMA Invertor MIG/MAG 200 A , kabely, IGBT, hořák MB 15/3

Profi Invertor MIG 208 230V pro semi-automatické svařování s praktickým ovládacím panelem, opatřeným displejem zobrazujícím hodnotu svařovacího proudu. Pracuje jako MIG/MAG, nebo MMA pro běžné obalované elektrody a externě i TIG. Stroj je vybaven kompletním profesionálním hořákem MB15/3.

Součástí výbavy je i kompletní zemnící kabel a kabel s kleštěmi pro obalované elektrody, můžete je využít pro běžné svařování, přepínač na čelním panelu nastavíte do polohy MMA, tím vypnete posuv drátu, nasadíte elektrodu do kleští a svařujete. Uvnitř skříňky nad podavačem můžete snadno otočit polaritu pro sváření trubičkovým drátem, bez ochranného plynu.

Velmi praktická svářečka pro mobilní servisní dílny, pro údržbáře a školní dílny. Pro domácí dílnu super. Snadno svaříte běžné ocelové profily, jekly, pechy, trubky a podobně. Zakládá se cívka o max. váze 5kg. Technologie IGBT umožňuje plynulé nastavení proudu od minimálního po maximální. Tímto citlivým seřízením svářečky můžete bez problémů svařovat jak tenký, tak i silnější materiál. Možné je i připojení hořáku TIG s bočním ventilkem, který zapálíte škrtnutím.

Cena zahrnuje: svářecí stroj, kompletní profi. hořák MIG/MAG s Eurokonektorem, zemnící kabel se svorkou. Kabel s kleštěmi pro svařování obalovanou elektrodou. Ostatní věci lze dodat, tlakovou láhev CO2, redukční ventil, svářecí drát, nebo hořák TIG. Opravdový Záruční i pozáruční Servis. Kompletní manuál v CZ jazyce. Svářecí stroj je sestaven, přezkoušen, prověřen a znovu zabalen.

Technické parametry:

Technologie: IGBT
Svářecí proud: MIG/MAG 200A
Svářecí proud : MMA 160A
Zatížení: 200A 60%
Síla: 6,4 kVA
Napájecí: 230 V / 50 Hz
Proudové zabezpečení: 25 A
Rozsah regulace: plynulé
Zobrazení: Display
Krytí: IP 21S
Chlazení: ventilátor
Indikátor přetížení: dioda
Připojení hořáků 3,- 4, m / eurokonektor
Rozsah průměru drátu: 0,6- 0,8 mm
Max. hmotnost cívky: 5 kg/ 200mm
Typ posuvu kladky: E,- celokovová
Změna polarity: Ano
Hmotnost: 10,8 kg