GTM 460 SP1 SC H

Benzínová sekačka s pojezdem GTM 460 SP1 SC H. Sekačky GTM Professional jsou navržené bez kompromisů. Ergonomický tvar řidítek snižuje účinně napětí šíjových svalů. Ovládací páčky brzdy motoru i pojezdu mají pohodlné rozšíření. Plastový panel na většině modelů obsahuje držák na nápoje. Výška řidítek se dá přestavit podle velikosti postavy. Profesionální nastavení výšky sečení s posilovačem a velkým ovládacím tlačítkem funguje neuvěřitelně lehce.

Koš má indikátor naplnění. Dlouhé madlo koše usnadňuje manipulaci i vysypávání. Velká zadní kola nejenom zajišťují záběr na mokrém i svažitém povrchu, ale rovněž usnadňují otáčení stroje. Řidítka se dají složit pomocí rychloupínáků a motory Briggs&Stratton nebo GTM zajistí vždy snadné nastartování stroje. Sekačka sbírá suchou i mokrou trávu, suché i vlhké listí, mulčuje a také vyhazuje bokem a zadním deflektorem.

Výkon na kola přenáší špičková převodovka společnosti GT. Šasi 46 cm má nový moderní motor od společnosti Briggs&Stratton série 500e se systémem OHV a výkonem 4 hp. Systém Ready Start je systém komfortního nastartování stroje bez nutnosti nastřikovat palivo či ovládat sytič. Navíc navíjecí spouštěč zabírá dříve, čímž se dosáhne kratšího a lehčího tahu za startovací lanko. Úspora energie je celých 30%. Podle podmínek se navíc u sekačky dají regulovat otáčky motoru a tím do jisté míry i rychlost pojezdu. Pro plné využití výkonu motoru za různých podmínek GTM nabízí i vrcholný model s moderní 4 rychlostní převodovkou francouzské společnosti GT.


Málokterá sekačka Vám naplní koš tak přesvědčivě. Desítky let zkušeností skupiny De Wild s profesionálními stroji, dovolily implementovat poznatky i do designu sekaček pro běžné užívání. Tráva je nejprve narovnána speciálním hřebenem, který se skrývá pod nárazníkem, potom je useknuta širokým tvarovaným nožem z jakostní oceli a díky šasi s tvarem speciálně optimalizovaným pro co nejúčinnější proud vzduchu je dopravena do širokého výhozového tunelu a potom do objemného koše.


Technické parametry:
Záběr  (cm): 46
Výkon motoru - pracovní  (HP): 4
Typ motoru: B&S 500e Series, OHV
Objem motoru  (ccm): 140
Průměr kol  (mm): 200/280
Nastavení výšky sečení: central, 25-85 mm
Objem koše  (l): 70
Boční deflektor: Ano
Indikátor plného koše: Ano
Kuličková ložiska: Ano
Mulčování: Ano
Boční výhoz: Ano
Objem palivové nádrže  (l): 0.9
Plně složitelná ergon. řidítka: Ano
Podvozek: ocelový
Hmotnost (Kg): 33.5