Weibang WB 455 SC 6in1

Sekačka benzínová s variabilním pojezdem WEIBANG WB 455 SC 6in1 je určena na středně velké až velké travnaté plochy. Záběr sečení 46 cm. WEIBANG WB 455 SC 6in1 je vyráběna s kvalitním motorem Weibang 6 HP, kroutící moment 8,9 Nm, 159 ccm. Tento motor se může pochlubit vynikajícím kroutícím momentem. S vyšším kroutícím momentem je snadnější sekat vyšší trávu, je tedy důležitější, jaká má vaše sekačka kroutící moment spíše než jaký výkon je u ní udáván.

Tuto benzínovou sekačku doporučujeme pro opravdu pohodlné držení rukojeti a snadné ovládání, je spolehlivá a bezporuchová, poseče i přerostlou a vlhčí trávu, perfektně sbírá do koše.  Výbava travní sekačky a kvalitní zpracování z ní dělají top model v této třídě travních sekaček. Tato travní sekačka vyniká speciálním pevným a masivním ocelovým šasím. Sekačka umí sbírat posečenou trávu do objemného sběrného koše, při použití mulčovací záslepky pohodlně rozmulčujete travní hmotu.

Jistě oceníte i boční deflektor sekačky Weibang WB 455 SC 6in1 pro snadné sečení i hodně přerostlé trávy. Pogumovaná sendvičová kola jsou uložena v oboustranných kuličkových ložiscích, samozřejmostí je centrální nastavení výšky sečení. Velkým nadstandardem je použitá třecí spojka na noži sekačky pod unašečem, která je schopná prokluzu nože při nárazu do pevné překážky. Tato funkce může eliminovat škody na sekačce způsobené nárazem.

Klínový řemen sekačky má precizní kryt. Speciální povlak na obvodu sběracího koše, který usměrňuje proud vzduchu tak, aby se neprášilo na obsluhu. Sekačka je vybavená sklopnou rukojetí pro snadné uskladnění a přepravu. Masivní žací profesionální sběrací nůž s velkými vyhazovacími lopatami umožní sběr i mokré trávy.

Technické parametry:

Vlastní pojezd: ANO
Motor: WEIBANG 6 HP
Model motoru: 1P65FA-OHV 8,9 Nm - 159 ccm
Ovládání otáček motoru: ANO
Startování: ruční
Šířka sečení: 460 mm
Převodovka: kovová
Centrální nastavení výšky: ANO, 25-75 mm
Třecí spojka nože: ANO
Mulčování: ANO
Výhoz do boku: ANO
Kuličková ložiska: ANO
Kola: 180/220 mm
Objem koše: 65l
Antivivibrace: ANO
Rychlost pojezdu: variabilní daná motorem 3,0-4,4 km/hod.
Podvozek: Kvalitní ocel
Funkce "Chytré řešení": ANO
Kovové rychloupínáky madla: ANO
Rozměry výrobku: 900 x 570 x 470 mm
Hmotnost: 38 kg