Vibrační deska ZI-RPE90C

Vibrační deska je vynikajícím nástrojem pro zhutňování různých povrchů a cest na staveništích, v zahradách a kolem domu. Tato jednosměrná deska se pohybuje pouze vpřed, což usnadňuje její ovládání a manévrovatelnost. Je vybavena celokrytým klínovým řemenem, který poskytuje spolehlivý pohon a snižuje riziko poškození.

Důležitým prvkem je zvedací rám, který umožňuje snadnou manipulaci s deskou při přepravě a skladování. Navíc je deska vybavena celostranově uzavřenou deskou, což poskytuje lepší ochranu proti vniknutí nečistot a zabraňuje jejich poškození.

Vibrační deska je standardně dodávána s PU podložkou, která zajišťuje vyšší ochranu povrchu při hutnění. Tento materiál minimalizuje riziko poškrábání nebo poškození zhutňovaného povrchu, čímž zajišťuje dokonalý výsledek a dlouhou životnost desky.

S touto vibrační deskou získáte spolehlivý a efektivní nástroj pro hutnění různých povrchů. Je to praktické zařízení, které vám usnadní práci a zajistí profesionální výsledky při úpravách terénu a stavbách.

Standardní výbava desky:

  • celozakrytý klínový řemen
  • zvedací rám
  • stranově uzavřená deska
  • vibrační deska je dodávána s PU podložkou

Technické parametry:

Délka desky 500 mm
Šířka desky 450 mm
Hloubka zhutnění 300 mm
Objem nádrže 3,6 l
Hmotnost 88 kg
Palivo bezolovnatý benzín
Výkon motoru 4,8kW
Hladina akustického výkonu L PA 103 dB (A)
Typ motoru 1-válec 4-taktní motor OHV
Odstředivá síla 15 kN
Max.rychlost posuvu 24 m/min
Vibrace 4200 vpm