Stříkací pistole GUDE Profi S

Stříkací pistole GUDE PROFI S je výkonný nástroj, který je navržen pro profesionální lakýrnické práce na velkých plochách. Je vhodná pro nanášení různých typů nátěrových hmot, včetně mořidel, lazur, základních nátěrů, průhledných, krycích a strukturálních laků.

Pistole disponuje 2-stupňovou regulací stlačeného vzduchu, která vám umožní přesně nastavit množství a tlak nanášeného materiálu. To vám umožní dosáhnout požadovaného výsledku a optimálního rozptylu.

Stříkací pistole PROFI S také umožňuje plynulé dávkování nanášeného materiálu, což vám umožňuje kontrolu nad množstvím a rychlostí nanášení. Můžete tak přizpůsobit postup a výsledek práce podle konkrétních potřeb.

Konstrukce pistole z leštěného hliníku a ergonomicky tvarovaná rukojeť zajišťují pohodlné a stabilní držení během práce. Příslušenství v podobě vsuvky ¼" umožňuje snadné připojení k potřebnému vybavení.

Stříkací pistole PROFI S je ideální volbou pro profesionální lakýrníky a ty, kteří vyžadují výkonný nástroj pro lakování velkých ploch s vysokou přesností a kontrolou. Při používání stříkací pistole je důležité dodržovat doporučené postupy a techniky stříkání pro dosažení optimálních výsledků.

Konstrukce: korpus pistole/nádobka z leštěného hliníku, ergonomicky tvarovaná rukojeť.

Příslušenství: vsuvka ¼“.

Technické parametry:

  • Provozní tlak : 3 - 6 bar
  • Spotřeba vzduchu : 250 l/min.
  • Průměr trysky : 1.8 mm
  • Objem nádobky : 1 l
  • Váha : 1.23 kg