Lakýrnická stříkací pistole JONNESWAY JA-6111(1.3), tryska 1,3 mm

Lakýrnická stříkací pistole Jonnesway JA-6111(1.3) je vybavena tryskou o průměru 1,3 mm, což umožňuje aplikaci laku a povrchových nátěrů s přesností a kontrolou. Tato velikost trysky je ideální pro stříkání menších a středně velkých ploch s vyváženým rozptylem barvy.

Pistole je navržena s ohledem na profesionální použití v lakýrnách a dílnách. Je vybavena kvalitními komponenty a ergonomicky tvarovanou rukojetí pro pohodlné a precizní ovládání.

S pomocí této stříkací pistole můžete dosáhnout rovnoměrného a hladkého povrchového nátěru. Tryska o průměru 1,3 mm umožňuje správné rozptýlení barvy a zajišťuje výsledky s vysokou kvalitou.

Pistole je kompaktní a lehká, což usnadňuje manipulaci a snižuje únavu při dlouhodobém používání. Je vybavena výkonným systémem stříkání, který umožňuje optimální proud barvy a minimalizuje nežádoucí stříkání.

Jonnesway JA-6111(1.3) je spolehlivou a vysoce funkční lakýrnickou stříkací pistolí, která je vhodná pro různé aplikace v oblasti lakování a povrchových úprav.