Pistole na dutiny Bamax 640SP

Pistole na dutiny BAMAX 640SP je určena k nanášení ochrany podvozku, vystříkání dutin, rozstřikování tmelů, zvukoizolačních materiálů a podobných úkolů. Tato pistole je vybavena spodní nádobkou o objemu 1 litr, což umožňuje snadné plnění potřebných materiálů.

Pistole BAMAX 640SP disponuje také regulací průtoku vzduchu, což umožňuje přizpůsobit průtok vzduchu potřebám konkrétní aplikace. Díky tomu lze dosáhnout optimálního výsledku a přesného nanášení materiálů.

Délka hadice u pistole je 2 metry, což poskytuje dostatečnou flexibilitu při práci. V sadě je také nástavec na prodloužení, který umožňuje dosáhnout do obtížně přístupných míst.

Pistole BAMAX 640SP je vyrobena v Itálii, což může naznačovat kvalitu a preciznost výroby.

Co se týče technických parametrů, pistole vyžaduje spotřebu vzduchu v rozmezí 170 až 500 litrů za minutu. Pracovní tlak se pohybuje v rozmezí 2 až 5 barů, přičemž maximální povolený tlak je 8 barů. Celková hmotnost pistole je 1,3 kg, což z ní dělá stabilní a snadno ovladatelný nástroj.

Pistole na dutiny BAMAX 640SP je vhodná pro profesionální použití při nanášení ochrany podvozku, vystříkání dutin, tmelů a zvukoizolačních materiálů. S jejími technickými parametry a možností regulace průtoku vzduchu je ideálním nástrojem pro přesné a kontrolované rozstřikování materiálů.

Technické parametry:

  • Spotřeba vzduchu : 170 - 500 l/min
  • Pracovní tlak : 2-5 bar
  • Maximální tlak : 8 bar
  • Hmotnost : 1.3 kg