Pistole stříkací PROTECO mini s horní nádobkou 120ml

Vzduchová stříkací pistole 120 ml Proteco je vynikající volbou pro aplikaci různých druhů běžných nátěrových hmot. Tato mini stříkací pistole je vysoce výkonná, nízkotlaká a úsporná, což ji činí ideální pro profesionální i domácí použití.

Jedním z klíčových rysů této pistole je horní nádobka, která umožňuje pohodlné a plynulé nastavení přívodu barvy a vzduchu. Díky tomu je možné snížit spotřebu barvy a vytvořit zdravější pracovní prostředí, zatímco nánášení barvy je hospodárnější.

Stříkací pistole využívá technologii "HVLP" (High Volume Low Pressure), což znamená, že při nízkém tlaku je zajištěn vysoký objem vzduchu. Tento systém umožňuje konstantní tlak a objem vzduchu při nanášení barvy, což přináší vynikající výsledky.

Díky přetočení trysky je možné přepínat mezi horizontálním, vertikálním nebo kruhovým stříkacím rozptylem. Tím je zajištěno, že barva se dostane pouze tam, kde je požadováno, a minimalizuje se plýtvání barvou.

Vzduchová stříkací pistole 120 ml Proteco je spolehlivým nástrojem, který poskytuje precizní stříkací výkon a umožňuje vám dosáhnout profesionálních výsledků při stříkání nátěrových hmot.