Pokosová pila s laserem WU481 WORX

Kapovací a pokosová pila, určená k provádění přesných řezů do měkkého / tvrdého dřeva v podmínkách domácích dílen, chat, chalup, staveb apod. 

  Výhody

Dodáváno včetně kotouče

Laserový paprsek dráhy řezu

Motor s brzdou

Výměnné uhlíky

Aretace vřetene

Vývod na odsávání pilin

Aretace spínače

Nastavitelné podpěry

Svěrka materiálu

  Laserguide

Základy geometrie praví: "Nejkratší spojení mezi dvěma body je přímka." Teď přichází náročná praxe - pokusit se udělat přímý řez. Zde přichází na řadu náš patentovaný systém LaserGuide™. Stačí udržovat laserový paprsek na značce, kterou jste si tužkou vyznačili, a provést řez. Pokaždé perfektně rovně.

Ergosum

Úhly a geometrie, které respektují neutrální postoj lidského těla. Tvary, které odpovídají přesné anatomii a funkčnosti lidských rukou. Úchopy, jejichž velikost a tvar zajišťují pohodlí a umožňují efektivní přenášení síly těla.

  Italian design

Pokud jste jako my, budete souhlasit, že dnešní ruční nářadí je většinou příliš nudné. Dobrou zprávou je, že tomu tak nemusí být. Worx nářadí nejen dobře funguje, ale také velmi dobře vypadá. Proč být spokojen pouze s jedním nebo s druhým? Z tohoto důvodu máme v Itálii špičkový tým tvůrců průmyslového designu, kteří dávají tvář veškerému našemu nářadí. Protože existuje design a potom existuje italský design!

Technická data:

Příkon 1800 W / 230 V
Otáčky 5000 /min.
Kotouč (SK) Ø 254 x 30 mm
Úhel naklopení ramene 0 - 45 °
Úhel natočení stolu +/- 45 °
Plynulá regulace zdvihů Ne