Stojan pro pokosové pily UMF 1600

Stojan pro pokosové pily UMF 1600

Chcete si koupit kompaktní, univerzální a zároveň lehký stojan, který je ideální jak pro pokosové pily (je vhodný pro 95% pokosových pil, které jsou na trhu), tak i jakožto pracovní stůl pro některé druhy brusek? Pak je pro Vás stojan pro pokosové pily UMF 1600 tím správným řešením!

A proč se Vám vůbec vyplatí tento stojan používat? Stojan je totiž mnohem více pohodlnější a zároveň flexibilní způsob, než pokud máte pilu pevně umístěnou na pracovním stole. Potřebujete pořezat delší kusy dřeva? I v tomto případě model UMF 1600 oceníte, protože si můžete stojan libovolně umístit do prostoru nebo dokonce i ven před dílnu, kde Vám nebudou delší kusy dřeva zavazet

Podstavec, který je vyroben z oceli a lehkého hliníku, je vybaven jednoduše sklopitelnými nohami, takže se dá složit v krátkém časovém úseku. Pracujete na různých místech a jste tak nuceni stojan často přemisťovat? Pak Vás zaručeně potěší nízká hmotnost pouhých 12 kg, která značnou mírou ulehčí jeho transport.

Jde Vám o to, aby byl stojan vybaven na vysoké úrovni? Skvělé vybavení stojanu zajišťují upínací lišty na pilu, které jsou vybaveny komfortním rychloupínacím systémem, zatímco dvojitá příložná ramena můžete oboustranně vysouvat a zároveň se dají nastavit v rozsahu 100 až 265 cm, aniž bychom museli použít nářadí. Ramena jsou dále vybavena výškově přestavitelnou válečkovou dosedací plochou a profilem, který se dá využít jako doraz při krácení prken apod. Doporučené zatížení 150 kg je dostatečné pro všechny druhy prací, které mohou nastat.

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Technické parametry:

Výška stojanu  (cm): 81
Rozsah prodloužení ramen  (cm): 100-165
Max. zatížení stojanu  (kg): 150