Pila pásová TC-SB 200/1 Einhell Classic

Einhell pásová pila TC-SB 200/1 je ideální základní stroj pro ambiciózní domácí kutily. Pásová pila je stacionární, ale flexibilní. Zaujme svou přizpůsobitelností požadavkům. Rovné nebo křivkové řezy, pokosové řezy nebo řezy napříč vláken: pásová pila nabízí široké spektrum. V závislosti na použitém pásu lze díky silnému motoru 240 W bez námahy řezat dřevo, kov a plast.

Pásová pila přitom nabízí výhodu malého prořezu, takže šetří materiál a energii. TC-SB 200/1 navíc nabízí při odborné obsluze efektivní bezpečnost. Nastavení výšky neslouží jen k přesnému řezání. Při přizpůsobení ideální pracovní výšky uživatele slouží nastavení výšky i k bezpečnému a pohodlnému používání. Vícepolohově nastavitelný stabilizátor pilového pásu omezuje vibrace pilového pásu a podporuje tak spolehlivý provoz a navíc nabízí i čistší řez.

Ochrana pilového pásu je kromě toho nastavitelná a umožňuje tak přizpůsobení tloušťce řezaného materiálu. Přibalený mechanismus na posun obrobku je nezbytný pro bezpečnou práci s pásovou pilou. Stůl pily má plynule nastavitelný sklon, takže lze provádět i náročné pokosové řezy. Paralelní doraz a vedení uložené na kuličkových ložiscích podporují domácího kutila při rovných a přesných řezech.

Technické údaje:
Výkon: 240 W
Délka pilového pásu: 1 400 mm
Výška řezu: 80 mm
Max. pokosový řez: 45°
Rozměr stolu (Š x D): 305 x 305 mm
Hmotnost: 19,5 kg
Výška: 72,0 cm
Šířka: 42,0 cm
Hloubka: 28,2 cm