Kompresor Airstar 853/200

Kompresory Airstar 853/200 se spolehlivým pohonem pomocí klínového řemene a dvouválcovým vysoce výkonným agregátem ze šedé litiny. Dvouválcový vysoce výkonný agregát ze šedé litiny zaručuje dlouhou životnost.  Velké kolo ventilátoru a vedení vzduchu zajišťují optimální chlazení kompresoru.

Kompresor Airstar má kvalitní elektromotor s vysokým kroutícím momentem je chráněný motorovým jističem před přehřátím a přetížením. Přídavný chladič s chladicími lamelami zajišťuje nízkou vstupní teplotu do tlakové nádoby a snižuje tak tvorbu kondenzátu. Stabilní kovová ochranná klec řemenového pohonu. Fázový měnič pro jednoduchou ruční změnu směru otáčení. Tlaková nádoba s pojistným ventilem, manometrem a ventilem pro vypouštění kondenzátu. Se všemi bezpečnostními prvky. Kompresor je připravený k okamžitému zapojení.

Pomocí regulátoru tlaku s filtrem lze plynule nastavit pracovní tlak kompresoru při současném odlučování nečistot, oleje a kondenzátu.
Práškovou barvou chráněná tlaková nádoba, 10 let záruka proti jejímu prorezavění.
S kvalitními rychlospojkami a značkovým tlakovým spínačem CONDOR.
Pružné pancéřové vedení s tepelnou ochranou je odolné proti vibracím a má tak dlouhou životnost. Ergonomické držadlo s gumovou rukojetí a přepravní držadlo na tlakové nádobě pro snadnější přepravu.

Kompresor má stabilní řiditelný podvozek s parkovací brzdou ve spojení s velkými koly z PU pěny zabraňující defektu umožňují pohodlnou přepravu bez nutnosti kompresor nadzvedávat.

Technické parametry:

Kompresní systém: HOS
Maximální průtok: 850 l/min
Plnící výkon: cca 680 l/min
Maximální provozní tlak: 10 bar
Objem tlakové nádoby: 200 l
Válce/stupně: 2/2
Otáčky: 1240 ot./min
Příkon: 5500 W
Elektrické připojení: 400 V
Rozměry: 1190 × 1150 × 680 mm
Hmotnost: 159 kg
Hladina akustického tlaku LPA (4 m): 95 dB(A)