Svářecí invertor CO2 Technomig 215 Dual Synergic

Microprocesorem řízený svářecí invertor CO2 MIG-MAG, Technomig 215 Dual Synergic Telwin, pro sváření bez plynu i s plynem, TIG DC/LIFT, pro sváření obalenou elektrodou MMA. Profesionální stroj pro autoopravárenství a zámečnické provozy. Invertorová svářečka CO2 pro sváření metodou MIG-MAG, FLUX - bez plynu trubičkovým drátem, pro tvrdé pájení (BRAZING), pro sváření obalenou elektrodou (MMA), pro sváření TIG DC-Lift. Svářečka obsahuje multiprocesní měnič pro všechny uvedené druhy sváření.


Tato svářečka je určena pro širokou škálu použití od využití v údržbě přes instalatérské práce, zámečnictví, opravy karoserií, tvrdé pájení pozinkovaných plechů, sváření hliníku, nerezu, režim bodování-stehování. Svářečka pracuje v synergickém režimu-podle jednoho parametru nastaveného obsluhou se automaticky nastaví ostatní parametry svařovacího procesu. Tyto přednastavené parametry se dají ručně korigovat obsluhou. Vše je přehledně zobrazeno na displeji svářečky.

Hlavní funkce svářečky:
17 synergických svařovacích programů nastavených od výrobce s možností ruční korekce.
Hlavní parametry se zobrazují na dispeji.
Funkce dohořívání oblouku (Burn back), nastavení elektronické reaktance, nastavitelná doba dofuku plynu, volba režimu 2/4 takt, režim bodování-stehování.
Svářečku lze použít s napájením z elektrocentrály při kolísání napájecího napětí +- 15%.

Naprosto jednoduché ovládání díky synergickému nastavení svářečky. (nastavením tloušťky svařovaného materiálu se automaticky nastaví další parametry svařovacího procesu). Nastavení je možné ručně korigovat dle specifických podmínek. Tovární konfigurace nastavena pro sváření bez plynu s trubičkovým drátem FLUX. Po jednoduché změně polarity je svářečka nachystaná pro sváření s plynem MIG-MAG. 17 přednastavených synergických programů s možností korekce. Nastavitelný náběh svářecího proudu, nastavitelná elektronická reaktance, 2/4 takt, dofuk plynu. Pro cívky drátu max. 15 kg. Nastavení dohoření oblouku Burn back. Funkce bodování-stehování. Díky plynule nastavitelnému svářecímu proudu od 20 A lze provádět tvrdé pájení bez poškození pozinkovaného materiálu za použití pájecího drátu.  Dále je možné svařovat: ocel, nerez, hliník, pozink.

Výbava:
svářecí invertor
kompletní hořák 3 m s EURO koncovkou

Technické parametry:
Napětí 230 V
Příkon 60%/max. 2,6/5,2 kW
Primární proud 60%/max. 16/31 A
Napětí naprázdno 62 V
Svařovací proud 20-220 A

Výkonová využitelnost - zatěžovatel při teplotě okolí 40°C: 180 A při 20%, 105 A při 60%

Svařovací drát ocel Ø 0,6-1 mm
Svařovací drát nerez Ø 0,8 mm
Svařovací drát hliník Ø 0,8-1 mm
Trubičkový drát FLUX Ø 0,8-1,2 mm
Pájecí drát CuSi3 CuAl8 Ø 0,8 mm
Pro cívky drátu do 15 kg
Průměr obalované elektrody 1,6-4 mm
Doporučené jištění 32 A
Třída izolace H
Krytí IP 23
Rozměry 770x270x600 mm
Váha 25 kg