Jasic MIG 160 N227 + Hořák + Zemnící kabel

Multifunkční svářečka JASIC MIG 160 N227 Display + hořák + zemnicí kabel (pro MIG-MAG, MMA, TIG). MIG 160 jsou profesionální svařovací invertory určené ke svařování metodami MMA (obalenou elektrodou) a MIG-MAG (svařování tavící se elektrodou v ochranné atmosféře plynů) a TIG (wolframová elektroda v ochranné atmosféře argonu. 


Díky nízké hmotnosti, malým rozměrům a velmi dobrým svařovacím vlastnostem pro obě metody (MMA, MIG/MAG) je stroj určen především pro údržbu a mobilní použití. U metody TIG je zapalování dotykem, nikoli vysokonapěťové.
Otvírání a zavírání plynu je ventilkem na hořáku. TIG hořák není součástí dodávky, ale dá se dokoupit samostatně - viz související příslušenství.

Má vestavěný posuv drátu a držák cívky na 5 kg cívku drátu, konektory pro změnu polarity a výkonný posuv drátu. Multifunční zdroj je výkonný, má velmi dobré svařovací vlastnosti, stabilní oblouk ve všech režimech bez kompromisů. Jednoduché ovládání usnadňuje a urychluje nastavení svařovacích parametrů. Svářecí invertor se vyznačuje spolehlivostí, velmi zdařilou konstrukcí, malé rozměry a nízkou hmotností.   V ceně invertoru je svařovací hořák BINZEL MB 15 3m a zemnící kabel, kladka 0,6-0,8 , 0,9mm

Použití:
drobná výroba, montáže, údržba, provozy, kde je třeba flexibilita a spolehlivost.
Inovovaný model oblíbeného céóčka:
proti MIG 160J navíc:
- nový design s plastovým čelem
- digitální ukazatel parametrů
- možná změna polarity pro svařování trubičkovým samoochraným drátem
- jednoduché ovládání = snadné a rychlé nastavení svařovacích parametrů
- funkce dohoření
- Synergické ovládání: automatické nastavení parametrů pouze zadáním průměru drátu.
Technické parametry: Vst. napětí 50/60 Hz 1x230 V
Jištění 16 A
Rozsah proudu: 10-160A MMA/ 25-175 MIG/MAG A
Rychlost podávání: 1,5 - 16 m/min
Zatěžovatel max.: 35% / 160A
Napětí na prázdno: 53 V
Krytí: IP22S
Rozměry DxŠxV: 485x185x370 mm
Hmotnost: 12,5 kg