Systém závěsný 5-dílný (4 + 1) PROTECO

Regálový systém 5 dílů poskytuje ideální řešení pro komfortní uložení, či uskladnění prakticky všech pomocníků domácnosti, dílny,garážě i zahrady, mezi které například patří: košťata, hrábě, lopaty, vidle, hrabla na sníh, aku vrtačky, vodováhy, míchadla, sekery, míče, jízdní kola, sáňky, nůžky na živý plot, zahradní nůžky, motorové pily, hadice, kabely, zahradní čerpadla, barvy, různé haraburdí, DVD, hračky,bazénové příslušenství, sportovní náčiní, tenisové rakety, skateboardy, kolečkové brusle, vysavače, tlakové myčky, kladiva, pily, žebříky, ochranné přilby, svářecí kukly, rýče,krumpáče, pákové nůžky - v podstatě vše ze zahradního nářadí, nástrojů, elektrického nářadí i aku nářadí a jiných domácích potřeb.

Výběr z osmi robustních systémových závěsů a čtyř závěsných košů, Vám umožní uložení, odložení, zavěšení, uchycení, zaháknutí. Zkrátka umístění všech věcí, které jste vždy chtěli někam uklidit a mít je tak na SVÉM místě. Připevníte-li lištu regálový systému na kamenou, cihlovou nebo betonovou zeď, můžete závěsy i koše bezproblémově zatížit až do 25 kg. Tato špičková kvalita svědčí o absolutním profesionálním a průmyslovém využití.

Háčky regálového systému SMART REGAL pro různé nářadí jsou vyrobeny z oceli o síle 8 mm a navíc poplastované, závěsný segment všech závěsů i košů je vyroben z odolného tlakového hliníkového odlitku. Závěsné lišty jsou vyrobeny z leštěného hliníku a jsou dodávány včetně upevňovacího materiálu vhodného pro kamenné, cihlové nebo betonové stěny. Kombinace lišt o délce 80 a 118 cm Vám umožní dosáhnout téměř všech požadovaných rozměrů. Závěsné lišty je možné také zkrátit řezem, přesně na míru montážního prostoru, ale jde to také mnohem jednodušeji.

Pokud potřebujete např. umístit závěsné lišty do výklenku o šíři 2,5 metru, použijte 2 lišty o délce 118 cm a upevníte je tak, že mezi nimi vynecháte mezeru 14 cm. Tuto vzdálenost samozřejmě PŘEMOSTÍTE! Je to zcela jednoduché. Vezmete závěsný koš se 2 závěsy a zavěsíte přes vynechanou mezeru. Menší mezery (cca. 1-1,5 cm) můžete dokonce přemostit pouze systémovým závěsem. V případě výklenku o šířce 2,5 metru můžete použít také 3 závěsné lišty o šířce 80 cm a mezi každou lištou vynecháte mezeru 3 cm. Seříznout závěsné lišty je proto možné, ale ve většině případů naprosto zbytečné. Kombinace závěsných lišt Vám ušetří mnoho práce a měření, čímž odpadnou i případné chyby, které by přiměření mohly nastat.

Obah balení:

Lišta závěsného regálového systému 80cm
Háček na košťata a smetáky poplastovaný pro závěsný regálový systém - 2 kusy

Háček na elektro nářadí poplastovaný pro závěsný regálový systém

Háček univerzální poplastovaný pro závěsný regálový systém

Spojovací materiál