Dvousloupový zvedák Golemtech 4000 kg MAXI

Dvousloupový elektrohydraulický zvedák Golemtech 4000 se řadí do kategorie PROFESIONAL. Narozdíl od zvedáků nižší kategorie s nosností pouze kolem tří tun, využijete tento zvedák pro zvedání jak těžších osobních, tak i dodávkových vozidel. Vysoké nosnosti 4 tuny samozřejmě odpovídá i použití kvalitních zesílených materiálů. 

Další předností tohoto zvedáku jsou elektromagnetické bezpečnostní západky v každém sloupu ovládané tlačítkem z řídícího boxu.. Pro maximální bezpečnost je pro ovládací elektroniku použit 24V rozvod.

Díky vývoji konstrukce dvousloupových zvedáku Golemtech je možnost předělání již zakoupeného zvedáku na bezpřejezdový model, kdy lana a hydraulika jsou vedena horem. Stačí pouze objednat přestavbovou sadu.

Zvedák Golemtech 4000 je vybaven elektronicky ovládanými bezpečnostími západkami. Tím se znatelně zvyšuje komfort obsluhy, kdy není potřeba obcházet zvedák a odjišťovat západky ručně, jako je tomu u zvedáků nižších kategorií. Vše se ovládá elektronicky, pomocí jednoho tlačítka. Zvedák má nízký spojovací práh mezi sloupy a tichý chod. Vyniká osvědčenou konstrukcí a spolehlivou hydraulikou. Tyto sloupové hevery charakterizuje praxí potvrzený bezproblémový provoz a nenáročná údržba.

Dvousloupový zvedák Golemtech má variabilně nastavitelná asymetrická ramena (výsuvná a kloubově natočitelná) s automatickou aretací polohy jejich natočení a automatickým odjištěním ve spuštené poloze. Snadno tak lze dosáhnout zvedací body u menších i velkých automobilů. Konce nosných ramen jsou opatřené výškově nastavitelnými patkami. Patky mají vrchní plochu ze speciální pryže s optimálním designem. Ve zvolené pracovní poloze jsou pojezdové bloky s nosnými rameny aretovány bezpečnostními západkami, takže hydraulika zvedáku není zatěžována. Zvedáky jsou vybaveny i řadou dalších bezpečnostních a provozních prvků, např. ventily bránícími přetížení, kontrolou rychlosti spouštění apod.

Součástí dodávky jsou standartní kovové kotvy do betonu. Pro pevnější a bezpečnější ukotvení zvedáku, je ideální používat chemické kotvy a závitové tyče.

Doporučujeme proto při nákupu přikoupit sadu pro chemické ukotvení, která obsahuje top kvalitní chemické kotvy Pattex ( 2x kartuš 280 ml ) a dvanáct závitových tyčí, matek a podložek, určenou přímo pro ukotvení obou sloupů zvedáku.

Zvedák může být osazen na betonovou desku tlouštky min. 200mm z betonu C20/25. Minimální rozměr betonové desky je 3900mm x 4500mm. Alternativně lze místo desky navrhnout betonové základy pod každým sloupem zvedáku o půdorysných rozměrech 1200mm  x 700mm hloubky 500mm z betonu C 20/25.

Možnost objednání montáže zvedáku za cenu 2500,-Kč bez DPH (cena neobsahuje montážní materiál, hydraulický olej a dopravu montážní skupiny). Tuto službu je možné spojit s dopravou zvedáku, který přiveze rovnou naše montážní skupina, za zvýhodněnou cenu.

Upozornění: Vzhledem k váze zařízení, je cena za dopravu závislá na vzdálenosti k zákazníkovi. Konečná cena dopravy bude sdělena po přijetí a potvrzení objednávky, dle ceníku PPL sprint.

Technické parametry:

Minimální výška zdvihu: 100(200)mm

Max. výška zdvihu 1950(2050) mm

Výška sloupů: 2930 mm

Celková šířka zvedáku: 3580 mm ( i s motorem )

Šířka mezi sloupy: 2830 mm

Průjezdná šířka: 2550 mm

Motor: 400V ( možnost dodání i s 220V motorem )

Množství hydraulického oleje: 10 litrů (není součástí)