Dvousloupový zvedák Golemtech 4000 kg bezpřejezdový

Dvousloupový elektrohydraulický zvedák Golemtech 4000 se řadí do kategorie PROFESIONAL. Narozdíl od zvedáků nižší kategorie s nosností pouze kolem tří tun, využijete tento zvedák pro zvedání jak těžších osobních, tak i dodávkových vozidel. Vysoké nosnosti 4 tuny samozřejmě odpovídá i použití kvalitních zesílených materiálů. Další předností tohoto zvedáku jsou elektromagneticky ovládané bezpečnostní západky v každém sloupu. Pro maximální bezpečnost je pro ovládací elektroniku použit 24V rozvod.

Tento model má hydrauliku i vyrovnávací lana vedeny horním spojem. Bezpřejezdové provedení pro snadné najetí na zvedák. Nový model zvedáku Golemtech 4000 je nově vybaven elektronicky ovládanými bezpečnostími západkami. Tím se znatelně zvyšuje komfort obsluhy, kdy není potřeba obcházet zvedák a odjišťovat západky ručně, jako je tomu u zvedáků nižších kategorií. Vše se ovládá elektronicky, pomocí jednoho tlačítka. Tento systém řadí elektro hydraulický zvedák Golemtech 4000 mezi vyšší kategorii zvedáků, při zachování nejvýhodnější ceny. Vyniká osvědčenou konstrukcí a spolehlivou hydraulikou. Tyto sloupové hevery charakterizuje praxí potvrzený bezproblémový provoz a nenáročná údržba.

Dvousloupový zvedák Golemtech má variabilně nastavitelná asymetrická ramena (výsuvná a kloubově natočitelná) s automatickou aretací polohy jejich natočení a automatickým odjištěním ve spuštené poloze. Snadno tak lze dosáhnout zvedací body u menších i velkých automobilů. Konce nosných ramen jsou opatřené výškově nastavitelnými patkami. Patky mají vrchní plochu ze speciální pryže s optimálním designem. Ve zvolené pracovní poloze jsou pojezdové bloky s nosnými rameny aretovány bezpečnostními západkami, takže hydraulika zvedáku není zatěžována. Zvedáky jsou vybaveny i řadou dalších bezpečnostních a provozních prvků, např. ventily bránícími přetížení, kontrolou rychlosti spouštění apod.

Součástí dodávky jsou standartní kovové kotvy do betonu. Pro pevnější a bezpečnější ukotvení zvedáku, je ideální používat chemické kotvy a závitové tyče.

Doporučujeme proto při nákupu přikoupit sadu pro chemické ukotvení, která obsahuje top kvalitní chemické kotvy Pattex ( 2x kartuš 280 ml ) a dvanáct závitových tyčí, matek a podložek, určenou přímo pro ukotvení obou sloupů zvedáku.          

Zvedák může být osazen na betonovou desku tlouštky min. 200mm z betonu C20/25. Minimální rozměr betonové desky je 3900mm x 5000mm. Alternativně lze místo desky navrhnout betonové základy pod každým sloupem zvedáku o půdorysných rozměrech 1200mm  x 700mm hloubky 500mm z betonu C 20/25.

Možnost objednání montáže zvedáku za cenu 4000,-Kč bez DPH ( cena neobsahuje montážní materiál, hydraulický olej a dopravu montážní skupiny ). Tuto službu je možné spojit s dopravou zvedáku, který přiveze rovnou naše montážní skupina, za zvýhodněnou cenu.

Upozornění: Vzhledem k váze zařízení, je cena za dopravu závislá na vzdálenosti k zákazníkovi. Konečná cena dopravy bude sdělena po přijetí a potvrzení objednávky, dle ceníku PPL sprint. 

Technické parametry:

Nosnost zvedáku: 4000 Kg   

Minimální výška: 100(200) mm

Maximální výška:1950(2050)mm

Šířka zvedáku: 3580 mm (včetně motoru)

Šířka mezi sloupy: 2830 mm

Motor: 400V ( možnost dodání i s 220V motorem )

Množství hydraulického oleje: 12 litrů

Celková výška zvedáku je 3840 mm (4540  mm dlouhá varianta)