Samonavíjecí buben s hadicí pro stlačený vzduch GQ45

Automatický hadicový naviják / buben pro upevnění na stěnu, strop nebo jinou konstrukci je vybavený hadicí na stlačený vzduch dl. 4,5 m. Má kříň ze speciálního plastu na bázi PP odolného proti nárazům i povětrnosti. Komfortní ovládání vytahování hadice s minimální silou a její automatická aretace v libovolné pozici při požadované délce vytažení. Krátkým povytažením hadice se západka aretace uvolní a hadice se pomocí integrovaného pružinového systému řízeně navíjí zpátky do navijáku. Hadice se při automatickém navíjení zatahuje pomalu a tento pohyb je řízený přesným vodicím systémem, zabraňujícím kroucení a zamotávání hadice. Nastavitelný doraz navíjení hadice zabraňuje případnému poškození stěn a předmětů v okolí navijáku. Držák navijáku umožňuje natáčení tělesa navijáku.

Snadná montáž navijáku na stěnu, strop nebo jinou konstrukci, instalační materiál je součástí dodávky. Vysokotlaká PU hadice (provozní tlak 8 bar, max. tlak 24 bar) má délku 4,5 m a vnitřní průměr 5,0 mm, je ukončená kovovou koncovkou s vnějším závitem pro připojení např. pneumatického nářadí. Hadice je v navinutém stavu chráněná skříní před poškozením, což významně prodlužuje její životnost. Naviják se připojuje na zdroj stlačeného vzduchu vysokotlakou hadicí dl. 1 m.

Po ukončení práce nebo po sezóně je možné těleso navijáku s hadicí snadno demontovat z držáku. Případná výměna hadice je po odklopení víka tělesa navijáku velmi jednoduchá. Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu. Ideální uplatnění v garáži, v dílně i v průmyslu. Certifikace CE a RoHS a vvysoká provozní spolehlivost a dlouhá životnost kompletního navijáku.


Technické parametry:

délka hadice na vzduch:   
délka připojovací hadice:
vnitřní průměr hadice:
pracovní tlak:
provozní teplota:
barva navijáku:
rozměry balení:
hmotnost:
4,5 m
1 m
5 mm
8 bar / 24 bar
- 5°C až + 45°C
žlutá
210 x 190 x 85 mm
1 kg