3D geometrie G50 s elektronicky stavitelnými kamerami

Terčová 3d geometrie s automatickými kamerami na středovém sloupu. Určeno pro osobní a dodávková vozidla. Přesné měření celé řady parametrů geometrie kol přední i zadní nápravy (sbíhavost, odklon, příklon, záklon, úhel natočení kol atd.) Celý testovací proces je velmi rychlý, trvá jen několik málo minut.

Systém používá dvě přesné kamery s vysokým rozlišením. Tyto kamery jsou elektronicky výškově stavitelné s automatickým sledovaním terčů. Měření tedy může probíhat jak na spuštěném, tak na zvednutém zdviháku a kamery si samy regulují jejich výšku. Naměřené hodnoty se zobrazují na přehledném LCD monitoru a také digitálně na spodní části zařízení, takže hodnoty je vidět i z pod automobilu, nebo i z montážní jámy. 

Odrazové terče, které se umísťují na kola neobsahují žádnou elektroniku, tzn. nepotřebují žádné napájení, baterie ani propojení s měřícím stojanem. Není potřeba žádná kalibrace. Odrazové terče jsou vyrobeny z kvalitního tvrzeného materiálu, který je velmi odolný a tím vhodný do dílenského prostředí.

3D geometrie používá přehledný ovládací software pod OS Windows. Obsluha je tak velice jednoduchá, vše je přehledně graficky zpracováno a integrováno do průvodce celým měřením.  Zobrazení na velkém 22“ monitoru umožňuje snadné čtení a zobrazovaných dat i z větší vzdálenosti. Pro pohodlou obsluhu je součástí dodávky bezdrátové dálkové ovládání. 

Dodávka 3d geometrie obsahuje:

Stojanovou konstrukci s držáky na příslušenství  a integrovanými výškově stavitelnými kamerami.

PC s klávesnicí,  ovládacím software a databází předepsaných hodnot Autodata.

Tiskárna, 22“ LCD monitor

4 odrazové terče

4 univerzální stavitelné rychloupínací držáky na terče 11“ – 25“

Aretaci volantu a pedálu brzdy

Přední otočné plošiny