Odvlhčovač EKOTEZ TE-40 s přídavným topením

Značka EKOTEZ na základě dlouholetých zkušeností a tradice v oblasti kondenzačního vysoušení vyvinul širokou řadu odvlhčovačů pro různé účely využití a současně zastupuje přední světové výrobce. Odvlhčovače jsou v západní Evropě známy také pod označením KROLL.

Odvlhčovače Ekotez jsou díky své robustní konstrukci a odolnosti proti poškození vhodné pro použití ve stavebnictví při provádění staveb a renovací (k vysoušení omítek, maleb), pro náročný provoz v průmyslových provozech, ale i při sušení dřeva. Ideálním pomocníkem jsou při odstraňování škod způsobených vodou, např. při záplavách, haváriích vodovodního potrubí, vlhkosti ve sklepích, archivech, skladovacích prostorech atd.

S použitím našich odvlhčovačů dokážete udržovat v místnosti vhodnou relativní vlhkost vzduchu a zamezíte tak nežádoucím projevům vlhkosti, jako jsou plísně, poškození stěn či předmětů nebo dokonce konstrukce vlivem trvalého působení vlhkosti. Vzduch v místnosti je nasáván do odvlhčovače přes filtr, na chladné aktivní ploše dojde k vysrážení vody ze vzduchu a vzduch po dohřátí na teplé ploše je zpět vyfukován do místnosti. Tento proces je účinnější než obvyklé topení a větrání.

Vysoušeče se velmi snadno ovládají, jsou vybaveny kontrolkou provozu, ochranným systémem plné nádržky a dodávaný regulátor vlhkosti umožňuje nastavení relativní vlhkosti, kterou přístroj automaticky udržuje. Řada TE má zabudováno topné těleso, kterým lze zvýšit účinnost při nízkých teplotách nebo využít pro vytápění.

Servisní doporučení:

doporučujeme po 3000 provozních hodinách nechat přístroj zkontrolovat a vyčistit v odborném servisu.

Technické parametry:

Odvlhčovací výkon: 40l/24h

množství vzduchu: 500 m3/h

pracovní rozsah vlhkosti: 30-95%

pracovní rozsah teploty: 0-35°C

napětí: 220-240 V/50Hz

příkon: 0,65+kW + 2kW(při topení)

šiřka: 495mm

hloubka: 830mm

výška: 610mm

hmotnost: 37kg

chladivo: 560g (R407C)

Provedení s rámem a madlem nebo se dvěma madly.