Profesionální mobilní odvlhčovač CDT90

Profesionální mobilní odvlhčovač CDT 90 od dánské společnosti Dantherm nabízí rychlou a snadnou pomoc pro likvidaci škod i pro stavební průmysl. Výhodou je především rychlost a energetická účinnost při vysoušení.

Tento typ odvlhčovačů je také oblíbený ve stavebnictví, protože nabízejí efektivní a pečlivě řízené prostředky k vysoušení cihel či betonových stěn, čímž šetří čas i peníze.

Odvlhčovač nabízí přesné digitální nastavení, servisní údaje, snadné zjišťování závad a přesnou specifikaci provozních hodin a spotřeby energie, i měření teploty a relativní vlhkosti. Navíc je navržen pro optimální transport a manipulaci díky nastavitelné a pevné rukojeti a velkým gumovým kolům.

Všechny odvlhčovače řady Dantherm CDT jsou kondenzační odvlhčovače. Zabudovaný ventilátor nasává vlhký vzduch do odvlhčovače a vhání jej do odpařovače. Jakmile se teplý vzduch setká se studeným povrchem odpařovače, zkondenzuje na vodu, které je vedena do nádoby na vodu. Během procesu se suchý vzduch zahřeje a vrací se do místnosti. Opakovaná cirkulace vzduchu skrze jednotku snižuje relativní vlhkost, čímž dochází k belmi rychlému, ale jemnému vysoušení.

Odvlhčovač CDT lze dodat s kazetou pro čerpadlo kondenzátu namontovanou namísto nádoby na vodu. To čerpá kondenzovanou vodu do odtoku a odvlhčovač tak nebude vyžadovat údržbu kondenzátu. Kazeta pro čerpadlo je k dispozici jako příslušenství.

Technické parametry:

Výkon odvlhčování při 30°C/80% R.H - 94l/24h

Proud vzduchu - 1000m3/h

Rozsah provozní vlhkosti - 40-100 %RH

Šířka/hloubka - 650/593mm

Hmotnost - 62 kg