Motorové kolečko EUROSYSTEMS CARRY RATO 170

Motorové kolečko Eurosystems Carry je praktickým nástrojem pro přepravu těžkých a objemných materiálů v rámci zahradnických, květinářských a stavebních prací. S velkou nosností až 100 kg na rovných pozemcích je Carry navrženo tak, aby bylo univerzální a přizpůsobitelné různým materiálům.

Toto motorové kolečko, poháněné benzinovým motorem RATO 170 ccm, je vybaveno ručním startováním a nekonečným šroubem v olejové lázni a řemenem s jednou rychlostí vpřed (3,6 km/h) a jednou rychlostí vzad (2 km/h). Jeho šípová kola s mechanickým diferenciálem (13x5,00-6") zajišťují vysokou manévrovatelnost.

Carry disponuje praktickou pozinkovanou korbou s rychlým výklopem, která umožňuje snadné uvolnění nákladu na zem. Má objem 85 litrů a nosnost až 100 kg. Díky volitelnému příslušenství je možné zvýšit jeho nosnost až na maximálně 160 litrů. Celková hmotnost motorového kolečka je 64 kg, a jeho rozměry jsou 650x1450x1000 mm.

Motorové kolečko Eurosystems Carry je vyrobeno v Itálii a nabízí spolehlivý a snadno použitelný nástroj pro pohodlnou přepravu malých rostlin, dřeva, listů, zbytků rostlin a stavebních materiálů.

Technické parametry:

  • Motor: RATO170 ccm
  • Startování: ruční
  • Převodovka: nekonečný šroub v olejové lázni a řemenu 1 rychlost vpřed 3,6 km/h, 1 vzad 2 km/h
  • Popis užití: pozinkovaná korba s rychlým výklopem, objem 85 litrů, 100 kg
  • Kola: šípová kola s mechanickým diferenciálem (13x5,00-6“)
  • Hmotnost: 64 kg
  • Velikost: 650x1450x1000 mm

Italský výrobce Eurosystems:
Italský výrobce Eurosystems je rodinná firma, založená v roce 1973 v Luzzara, provincie Reggio Emilia, pobřežní vesnice v údolí řeky Pád. Italský výrobce Eurosystems se zabývá výrobou zahradní a zemědělské techniky určené pro zemědělce , zahradníky , vinaře , sadaře a stavební firmy. Nesmírnou výhodou některých produktů je multifunkčnost strojů. Od roku 1980 se Eurosystems specializovali na přizpůsobení jejich produktů pro potřeby širokého spektra zákazníků a stali se globálním partnerem několika mezinárodních značek. Výrobky Eurosystems jsou vyráběny v Itálii za použití nejnovějších technologií přímo ve výrobních halách společnosti , kde probíhá kompletní výroba a montáž strojů a zařízení.