Hahn & Sohn Invertorová elektrocentrála H IG 700

Invertorová elektrocentrála H IG 700 je přenosný moderní invertorový generátor elektrické energie, který je vhodný například pro kempování, výlety lodí nebo kutily Skvěle se hodí pro připojení digitálních spotřebičů a jejich napájení. Pokud tedy na výletě potřebujete nabít například svůj mobilní telefon nebo notebook, je pro vás tato elektrocentrála ta pravá.

Moderní technologie:

  • Díky invertorové technologii si svou elektrocentrálu můžete sbalit na cestu. Elektrocentrála Hahn&Sohn H IG 700 je velice kompaktní a skladný přístroj, který můžete mít všude sebou a kdykoliv tak dobít citlivé přístroje jako jsou mobilní telefony nebo notebooky.

Výkonný benzínový spalovací motor:
Tato elektrocentrála je vybavená kvalitní benzínovým spalovacím motorem, který splňuje všechny evropské normy kvality, včetně nejnovějších emisních norem. Díky tomuto motoru docílíte špičkového výkonu 800 W a nominálního výkonu 700 W.

Vhodné i pro citlivá zařízení:

  • Invertorová technologie zajistí, že sinusová vlna je stabilní. To znamená, že tato elektrocentrála dodává energii se stálou frekvencí 50 Hz a napětím 230V, čímž chrání všechny elektrické přístroje před poškozením. Je tedy vhodná i pro mobilní telefony a notebooky a jiná elektrická zařízení.

Nízká spotřeba:

  • Díky velké nádrži s objemem 2,8 l a úspornému motoru můžete generátor používat 5,5 hodiny, aniž by bylo zapotřebí doplnit palivo.

Malý a lehký generátor:

  • Generátor H IG 700 je velmi lehký, malý a skladný. Váží pouze 12 kg, proto se s ním snadno manipuluje a můžete jej sbalit kamkoliv na cestu, ať už jedete kempovat nebo na výlet autem.

2 zásuvky:

  • Elektrocentrála je vybavená dvěmi zásuvkami – jedna na 230 V a jedna na 12 V, do kterých lze připojit všechny standartní spotřebiče.

Jednoduchý ovládací panel:

  • Obsluha elektrocentrály je velice jednoduchá díky ovládacímu panelu, kde naleznete například indikátory provozního stavu: ochrana proti přetížení a zkratu, ochrana proti nedostatku oleje, resetovací tlačítko pro resetování řídicího systému a obnovení napájení, připojení pro paralelní připojení generátorů.

Technické parametry:
Hmotnost: 12 kg
Špičkový výkon: 800W
Jmenovitý výkon: 700W
Výstupní napětí: 230V/50Hz
Jmenovitý proud: 3.04 A
Startér: Ruční
Regulace napětí: Invertor
Objem palivové nádrže: 2,8
Doba provozu: cca. 5,5 h
Zásuvky: 1x230 V, 1x12 V
Váha Brutto, kg: 12 kg
Motor: 1- válec, 4-taktní, zážehový, OHV, chlazený vzduchem
Zdvihový objem: 56 cm3
Rozměry: 336x327x306 mm
Objem olejové nádrže: 0,28 l