Stříkací pistole GEKO HVLP, tryska 2.5 mm, objem 600 ml

Profesionální stříkací pistole GEKO G01180 je vybavena moderní technologií vzduchového stříkání HVLP (High Volume Low Pressure), která umožňuje větší množství vzduchu při nižším tlaku. Díky tomu je dosaženo vysoké účinnosti a přesnosti přenosu barvy. Tato technologie také přináší výhodu snížení spotřeby barvy ve srovnání s tradičními typy stříkacích pistolí, což vede k hospodárnějšímu použití a zlepšení pracovního prostředí.

Pistole GEKO G01180 disponuje několika regulačními knoflíky, které zajišťují efektivnější a pohodlnější práci. Ty umožňují nastavení proudu barvy, množství laku vyfukovaného tryskou a regulaci tlaku vzduchu z kompresoru. Díky těmto možnostem je možné přesně nastavit tlak vzduchu a proud barvy, což umožňuje přizpůsobení stříkání různým potřebám a povrchům.

Stříkací pistole GEKO G01180 je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, což zaručuje její odolnost a dlouhou životnost. Rukojeť pistole je ergonomicky tvarovaná, což zajišťuje pohodlné uchopení a snadné ovládání při práci. Pistole je vybavena nádobkou s objemem 600 ml, která poskytuje dostatečnou kapacitu pro stříkání různých ploch a projektů.

Technická data:

  • Pracovní tlak: 3 - 4 bar
  • Průměr trysky: 2,5 mm
  • Způsob krmení barvy: gravitační
  • Objem nádoby na barvu: 600 ml
  • Průtok vzduchu: 170 - 300 l / min
  • Vzduchové připojení: 1/4"

V balení se dodává: stříkací pistole HVLP, zásobník na barvu, klíč k trysce, náhradní sítko, čisticí kartáček.