Čistička vzduchu ROVUS do zásuvky

Čistička vzduchu ROVUS do zásuvky
Udržujte vzduch kolem sebe bez škodlivého prachu, alergenů, znečištění a dalších dráždivých látek s touto osobní čističkou vzduchu do zásuvky. Jednoduše jej připojte, zapněte a uvolněte se. Použití technologie UV-C rychle, efektivně a bezpečně čistí vzduch kolem vás bez chemikálií. Dokonce zabraňuje reprodukci bakterií, virů a plísní. Přináší čerstvější a zdravější vzduch kdekoli, kde ho potřebujete, doma nebo na cestách.

Tato osobní čistička vzduchu se snadno používá a rychle si poradí s mikroskopickými částicemi ve vzduchu, které způsobují podráždění a poškozují zdraví.

Díky přenosnému designu a zapojení do zásuvky ji můžete zapojit přímo do zdi nebo umístit na stůl či jiný povrch. Bude vám zajišťovat čistější a zdravější vzduch všude, kde ho potřebujete ve svém osobním prostoru.

Speciální vlastností této účinné čističky vzduchu je využití UV-C technologie, která zabraňuje množení mikroorganismů, jako jsou bakterie, plísně a viry, bezpečně a bez použití chemikálií.

Energie UV záření proniká vnější buněčnou membránou choroboplodných zárodků, prochází buňkou a narušuje její DNA, čímž zabraňuje jejich množení a inaktivuje je.

Ideální pro použití v menších prostorech, jako jsou kuchyně, koupelny a domácí kanceláře, kde čistička vzduchu Rovus zlikviduje pachy vznikající při vaření, kouření nebo z domácích mazlíčků. Díky kompaktní velikosti čističky vzduchu ji můžete snadno přenášet kamkoli, do práce nebo s sebou na cesty, takže můžete vždy dýchat čistější vzduch v prostředí okolo vás.

Nechejte si jednu čističku v ložnici, abyste zajistili, že budete dýchat čistý vzduch během spánku a probouzet se svěží a připraveni do nového dne. Čistička vzduchu Rovus je navíc vybavena LED nočním světýlkem, které vydává uklidňující tlumené světlo, a díky tomu se perfektně hodí do dětských pokojů.

Technické parametry:

- 90 – 240 V
- Výkon: 4 W
- Hluk: 30 dBA
- Frekvence: 60 Hz