Sherman DIGIMIG 200X Synergic + hořák + kabely + Redukční ventil + Kukla + Sprej + Drát + Vozík + Plná lahev CO2

DIGIMIG 200X Synergic digitální svářecí invertor. Inovativní svářecí zařízení pro ruční svařování ocelí a neželezných kovů metodami MIG/MAG, MMA a metodu Lift TIG. Může být také použito pro pájené svařování tenkých pozinkovaných plechů (do 3 mm).

Zařízení umožňuje svařování metodami MIG/MAG, MMA (obalovaná elektroda) a Lift TIG. Může být také použito pro tvrdé pájení (do 3 mm) pozinkovaných prvků, nebo barevných měděných kovů. Díky snadné změně polarizace, můžete provádět svařování metodou MIG/MAG pomocí standardních samoochranných drátů typu FLUX.

Svářečka umožňuje připojení hořáku typu Spool Gun (SG) s mini podavačem drátu s cívkou D100, nebo sváření barevným drátem, takže můžete svařovat dvěma různými dráty, aniž byste zařízení museli vypínat.

Digitální ovládání vám umožní maximální a úplné přizpůsobení parametrů, dynamiky oblouku, svářecích charakteristik v manuálním, nebo synergickém režimu práce v metodě MIG/MAG.

Synergické nastavení usnadňuje svařování ocelí, nerezových ocelí, nebo slitin hliníku a výrazně zjednodušuje provoz tohoto zařízení. Také umožňuje snadnější použití pro svářeče s menšími zkušenostmi, nebo pro amatérské svářeče, bez dostatečných praktických zkušeností.

Zařízení umožňuje použití několika svařovacích režimů, včetně možnosti bodového svařování. Svářečka disponuje pamětí posledního nastavení, tj. po jeho vypnutí a opětovném zapnutí se obnoví poslední nastavené parametry. Barevný a snadno čitelný displej zjednodušuje a usnadňuje nastavení všech parametrů. Nastavitelné funkce ARC FORCE a HOT START jsou k dispozici v metodě MMA a lze aktivovat funkce VRD a ANTI STICK.

Technické parametry:
Napájecí napětí: 230V 50Hz
Maximální výkon: 200A
Maximální spotřeba energie: 6,6 kVA
Jmenovitý svařovací proud / pracovní cyklus:MIG:
200A / 45%; MMA: 180A / 60%; TIG: 200A / 60%
Rozsah nastavení svařovacího proudu MIG: 30 – 200 A
Rozsah nastavení svařovacího proudu MMA: 20 – 180 A
Rozsah nastavení svařovacího proudu TIG: 10 – 200 A
Korekce svařovacího napětí: -5 – +5 V
Rozsah nastavení ARC FORCE pro (MMA): 0 – 10
Rozsah nastavení funkce HOT START pro (MMA): 0 – 10
Maximální spotřeba proudu: 33 A (MIG)
Hmotnost (bez příslušenství): 13 kg
Rozměry: 480 x 210 x 330 mm

Set obsahuje:
  • 1x Sherman DIGIMIG 200X Synergic + hořák + kabely
  • 1x Tlaková láhev Co2 plná (5 kg náplň)
  • 1x Svářečský vozík GSW 200
  • 1x Samostmívací kukla KWX3 PANTER
  • 1x Redukční ventil
  • 1x Svařovací drát 0,8 mm/5kg
  • 1x Separační sprej KOWAX