MIG 211 Alu Synergi LCD, svářečka s LCD displejem, Hořák MIG a kabely MMA

Zařízení MAGNUM MIG 211 Alu Synergi LCD je profesionální synergický poloautomatický svařovací stroj, určený k ručnímu, elektrickému svařování nízkouhlíkové oceli, nízkolegované (MAG), legované oceli (MIG) hliníku a jeho slitin.

Zařízení může být použito také pro svařování obalovanými elektrodami v metodě MMA, nebo v metodě TIG Lift za pomoci netavící se wolframové elektrody. Je určen pro všechny druhy svářečských prací, zámečnické, opravárenské, auto dílny, kovoobráběcí dílny, domácí a školní dílny atd. Díky použití synergických nastavení a čitelného LCD displeje, je zařízení velmi snadné ovládnout a svářeči ho mohou používat i při minimálních zkušenostech!

Invertorový zdroj byl postaven na tranzistorech IGBT té nejvyšší kvality, zajišťujících
minimální elektromagnetické rušení, umožňující zvýšení účinnosti a spolehlivosti svařovacího zdroje. Vyznačuje se nižší spotřebou energie a rychlým přizpůsobením proudu a změnám parametrů během svařování. Zanedbatelná není ani nízká hmotnost a vysoká mobilita tohoto svařovacího zdroje. Jeho praktické využití je jak v terénu, tak v mobilních dílnách při montážních pracích.

Technické informace:
Producent: MAGNUM
Napájení 230V / 50Hz
Svářecí proud 200A
Zatížení 60%
Funkce MMA ANO
Funkce SYNERGI ANO
Svařování bez plynu ANO
Hmotnosti cívky 5 kg
Ochrana obalu IP23
Proudová ochrana (jištění) 20A
Chlazení AL panel - ventilátor
Hmotnost 12,8 [kg]