Vertikutátor benzínový GC-SC 2240 Einhell Classic

Benzinový vertikulátor  GC-SC 2240 P je velice výkonný a spolehlivý nástroj pro zahrádkáře, kteří chtějí mít zdravý trávník bez plevele pomocí efektivní kultivace půdy. Hřídel čepele s kuličkovými ložisky je vybavena 18 vysoce kvalitními ocelovými čepelemi, které se efektivně postarají o plevel i mech spolu s jejich kořeny. Silný čtyřtaktní benzínový motor poskytuje dostatečný výkon pro nepřerušovaný provoz se stálými vynikajícími výsledky. Pracovní hloubku je možné centrálně upravit do 8 různých úrovní a uzpůsobit tak vertikulátor podle typu půdy a vegetace.

Pro ochranu nožů i povrchu je vertikulátor je doporučeno využívat funkci parkovací pozice. Pro snadnou manipulaci v problémové půdě a šetrnost k trávníku je vertikulátor vybaven velkými a širokými kolečky. Sběrný vak o obsahu 45 litrů je dostatečně objemný pro dlouhou práci bez přerušení.

Tento benzínový vertikulátor je dodáván s robustní kovovou šasi a dlouhou skládací rukojetí pro minimalizaci skladovacího prostoru. Vertikulátor GC-SC 2240 P je doporučen pro travnaté plochy o rozloze až 1200 m2.


Technické parametry:
- Motor: čtyřtaktní, vzduchem chlazený
- Obsah motoru: 118 cm3
- Výkon: 2,2 kW
- Obsah nádrže: 2,5 l
- Pracovní šířka: 400 mm
- Pracovní hloubka: 8 nastavení | 20 mm
- Počet nožů: 18
- Průměr předních / zadních koleček: 180 mm
- Obsah sběrného vaku: 45 l
- Délka / Výška / Šířka: 640 / 620 / 575 mm
- Hmotnost produktu: 30,7 Kg