Skleník VITAVIA IDA 900 PC 4 mm stříbrný

Výrobce - VITAVIA GARDEN LTD - Velká Británie.

Skleníky řady IDA jsou zařazeny do kategorie PREMIUM - skleník je vyrobený značkovým výrobcem z Velké Británie. Skleník je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilů. Prosklení je z tepelně-izolačních komůrkových polykarbonátových desek síly 4 mm. Prosklení je do hliníkových profilů kotveno pomocí ocelových sponek.

Uchycení polykarbonátu - systém Clips

Polykarbonát - velmi kvalitní dvoustěnný polykarbonát s UV filtrem (nekřehne, nežloutne). Z důvodu zajištění maximální kvality prosklení tohoto modelu skleníku je prosklení vyrobeno firmou LANIT PLAST, s.r.o. z komůrkového polykarbonátu Marlon (výrobce Brett Martin - Velká Británie) nebo z polykarbonátu Sunlite (výrobce Palram Europe - Velká Británie/Německo). Společnost LANIT PLAST, s.r.o. je od roku 1999 jedním z největších oficiálních dovozců polykarbonátu do ČR (jako regionální partner jejich výrobců) a disponuje proto vlastními technickými zkušebními protokoly z českých státem akreditovaných zkušeben. Jedná se tak o jedny z mála skleníků na českém trhu, které jsou osazené kvalitním polykarbonátem s doložitelnou českou certifikací.

Smluvní záruka 10 let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím

Osvědčení SZÚ

Smluvní záruka 15 let na AL konstrukci

Konstrukce skleníku je kovově stříbrná (eloxovaný hliník).

Rozměry skleníku:
Šířka: 132 cm
Hloubka: 69 cm
Výška: 184 cm
1x střešní okno

Skleník je vybaven jednokřídlými dveřmi (velikost 61 x 151 cm), AL profily, prosklení, 1 střešním ventilačním okénkem s manuálním otevíráním, veškerým spojovacím materiálem. Skleník lze postavit buď na zděnou podezdívku (pak není nutné dokupovat základnu z pozinkovaného plechu) nebo na základnu z pozinkovaného plechu (nutno dokoupit). Při stavbě bez zděné podezdívky dokoupení základny určitě doporučujeme. Ke skleníku je možné dokoupit řadu nadstandardního příslušenství - poličky, regály, teploměry, vlhkoměry, zavlažovací zařízení, elektrické odporové vytápění půdy.

Skleník dodáváme jako stavebnici s podrobným montážním návodem. Baleno v papírovém kartonu.

Upozornění:
1) Pokud máte v úmyslu stavbu zděné nebo betonové podezdívky, tak ji stavte až po zakoupení skleníku a po montáži ocelové základny (nebo konstrukce skleníku). Uváděné rozměry skleníku jsou max vnější rozměry skleníku a nemohou být použity pro vyměření a stavbu podezdívky.

2) V případě používání přírodních hnojiv (koňský / kravský hnůj, slepičince, apod.), umělých hnojiv, pesticidů, herbicidů a jiných chemikálií může po delší nebo i kratší době docházet ke korozi ocelových dílů skleníku (základna, šrouby, apod.).

3) Do tohoto modelu skleníku není možné namontovat automatický otvírač okna.

Technické parametry:
Kategorie : Hliníkové skleníky
Hmotnost : 16kg
Barva : stříbrná
Stř. okna : 1x
Zastavěná plocha : 0.9m2
Šířka (vnější) : 0.69m
Délka (vnější) : 1.31m
Výška (vnější) : 1.84m
Dveře : jednokřídlé posuvné
Šířka dveří : 0.61m
Výška dveří : 1.51m
Ukotvení prosklení : ocelové sponky
Materiál konstrukce : eloxovaný hliník
Materiál prosklení : komůrkový polykarbonát 4 mm
Záruka na konstrukci : 15 let na vybrané vlastnosti AL konstrukce
Záruka na prosklení : smluvní - 10 let na nerozbitnost krupobitím
Výrobce : Vitavia Garden
Základna přibalena : ne