RRM 1000 robotická aku sekačka 1000 m2

Robotická aku sekačka RRM 1000 přináší výhodu v bezkonkurenčním poměru mezi kvalitou, výkonem a cenou. Balení zahrnuje vše potřebné k instalaci sekačky. Sekačka disponuje moderním sekacím algoritmem, díky kterému není tráva zatěžována pouze z jedné strany, ale je výždy sekána z jiného úhlu. Výsledkem tak bude krásně posekaný trávník.

Většina užiavtelů oceňuje geniálně jednoduchou obsluhu. Po nainstalování nabíjecí stanice a obvodového drátu si pouze vyberete hrubou rozlohu trávníku (tlačítka 300 m2, 600 m2 nebo 1000 m2) a zmáčknete start. O vše ostatní se už postará Vaše sekačka. Pokud však chcete sekačku ovládat Vy, stačí zmáčknout tlačítko a řeknete tak sekačce, aby se vrátila do stanice nebo naopak, ať začne sekat. Dokážete si představit ještě něco jednoduššího? Obsluhu zvládne tedy úplně každý.

Tento typ sekačky navíc ocení i Vaši sousedé. Většina sekaček s tradičními uhlíkovými motory jsou totiž poměrně hlučné. Robotická sekačka Riwall je osazena nejmodernějším motorem s bezuhlíkovou technologií PowerMax. Motor je tak nejenom velice tichý (maximální hladina hluku sekačky se pohybuje na pouhých 65 dB), ale zároveň má i vyšší účinnost a nevyžaduje žádnou velkou údržbu.

Mezi další přednosti patří automatické dobíjení. Sekačka dokáže sama poznat, ve kterou chvíli má zajet do nabíjecí stanice. Aby nemohl být stroj zablokován ve stanici, je dobíjecí stanice vybavena antikolizním systémem.

Sekačka je také vybavena dešťovým senzorem, díky kterému sekačka sama pozná, že prší a automaticky tak zajede do nabíjecí stanice, kde přečká, než trávník vyschne a pak znovu vyjede.

V případě nárazu na překážku absorbuje odpružený plášť stroje většinu nárazu a inteligentní software rychle sám najde cestu k objetí překážky.

Dalé je sekačka vybavena manuálním stop systémem. Pokud potřebujete sekačku okamžitě zastavit, je tak možno provést zmáčknutím velkého červeného tlačítka na vrchu stroje. Proti nechtěné manipulaci je sekačka vybavena bezpečnostním klíčem, po jehož vyjmutísekačku nelze spustit.

Stroj je adekvátně bezpečný, neboť při naklopení či převrácení se automaticky vypne. Také si můžete jednoduše nastavit výšku střihu, protože pod odklopným víkem na vrchu je umístěn velký kruhový ovladač výškového nastavení, který umožňuje volbu v širokém rozsahu mezi 25 mm až 65 mm. 

Stroj je jednak vybaven jak velmi silným motorem, tak i akumulátorem, který vysoce přesahuje běžné parametry u této cenové třídy a rovněž je osazen pojezdovými koly se speciálním vzorkem. Tyto parametry nabízejí vysokou stoupavost stroje až do 30°. Sekačka tak bez problémů šplhá i po velmi členitých pozemcích.

Každý ocení i jednoduchou výměnu baterie, která je složena ze značkových článků a osazena poslední generací elektroniky, která hlídá precizní dobíjení každého článku a zabraňuje tak možnosti přehřátí baterie. Baterie tak je dimenzována na několikaletý bezproblémový provoz. V případě nutnosti jí ovšem můžete bez problémů vyměnit i svépomocí.

Díky indikaci na velké led diodě, dobře uvidíte, v jakém režimu se sekačka nachází, jestli se správně dobíjí atd.

Sekačka je dokonale vodotěsná, takže nabíjecí stanice nemusí být pod žádnou stříškou. Díky oboustranně broušeným nožům můžete jeden nůž otočit dokonce čtyřikrát. To znamená 4x větší výdrž na jednu sadu nožů. Součástí balení jsou dokonce další 3 sady nožů zdarma.

Sekačka dále disponuje systémem mulčování a dokáže tak v pravidelných intervalech sesekávat konečky trávy, které slouží jako kvalitní bio hnojivo pro zbytek trávníku. Nemusíte tak mít starosti, kam s posekanou trávou. S robotickou sekačkou Riwall si konečně užijete svoji zahradu naplno bez starostí a práce.

Obsah balení: Sekačka Riwall RRM 1000 s akumulátorem, nabíjecí stanice, nabíječka s extra dlouhým kabelem, přípravky a vruty na ukotvení nabíjecí stanice, 2x pravítko pro snadné vyměření položení obvodového drátu, obvodový drát 150 m, 150 plastových kolíků k upevnění obvodového drátu, 3 sady náhradních nožů včetně upevňovacích šroubků, 3x bezpečnostní klíč, přehledný instalační manuál 

Podmínky prodloužené záruky zde.

Technické parametry:
Doporučená plocha sečení : do 1000 m2
Typ akumulátoru : 28 V/4 Ah. lithium-iontový
Záběr : 24 cm
Typ převodovky : kovová
Typ motoru : PowerMax. bezuhlíkový. extra tichý
Výška sečení : 25 - 65 mm
Výdrž na jedno nabití : cca 90 min
Doba nabíjení : 120 min
Systém sečení : 3 otočné nože
Otáčky : 2900 ot/min
Kapacita sečení : 120 m2/h
Max. stoupavost : 30 °
Hladina hluku : 65 db
Senzor náklonu a převrácení : Ano